Viikkotiedote

Viikkotiedote 8 (19.2.-25.2.2018)

Lataa tästä PDF-tiedosto (päivitetty 16.2.2018)

Tiedotteeseen kootaan viikon tapahtumat, KasarmiTallin ruokalistat, aukioloajat, yhteystiedot ja muut tärkeät asiat. Viikkotiedote toimitetaan jäsenille sähköpostitse, ja sen sisältö löytyy kätevästi myös TST:n nettisivuilta. Alla on kootusti tietoa linkkeineen viikkotiedotteen sisällöstä.

AUKIOLOAJAT JA YHTEYSTIEDOT

TST:n toimintakeskuksen aukioloajat ja sijainti karttoineen löytyy YHTEYSTIEDOT-sivulta. Samalta sivulta löytyvät myös esimerkiksi yksittäisten toimintojen, kuten kassan, infon ja jäsenompelimon aukioloajat ja puhelinnumerot / sähköpostiosoitteet.

TST-Texvex -myymälät sijaitsevat Toimintakeskuksen yhteydessä Kanslerintiellä ja Varissuolla osoitteessa Hintsankuja 4. Aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät TEXVEXIN OMALTA ALASIVULTA.

Elintarvikejakelun (EU-ruokakassit ja jäsenille tarkoitettu ylijäämäruoka) tiedot ja ajankohdat löytyvät ELINTARVIKEJAKELUN alasivulta.

 

LOUNASRAVINTOLA KASARMITALLI

Ruokaravintola KasarmiTallin päivittäiset RUOKALISTAT löytyvät nettisivun vasemmasta palkista. Lisätietoja lounasravintolan toiminnasta löytyy KASARMITALLIN sivulta.

 

UUSIMMAT UUTISET JA ILMOITUKSET

TST:n nettisivuille tuotetaan päivittäin sisältöä. Uusimmat tapahtumailmoitukset ja muut uutiset löydät näppärästi heti ETUSIVULTA.

 

TAPAHTUMAT

Viikon tapahtumat ja muut tulevat kurssit ja tilaisuudet löydät TULEVAT TAPAHTUMAT -sivulta!

HUOM! Kaikki  jäsentapahtumat, ilmoittaudu TST:n infoon, maksut käteisellä. TST ry:n Info p. 044 7007 421

 

LIIKUNTA JA MONITOIMITILA

Toimintakeskuksen eteisaulasta pääsee Monitoimitilaan, jossa pääsee harrastamaan monipuolisesti muun muassa liikuntaa ja muuta vapaa-ajan vietettä. LIIKUNTA-SIVULTA LÖYDÄT MONITOIMITILAN VIIKKO-OHJELMAN ja muut tiedot harrastusmahdollisuuksista, kuten esimerkiksi biljardinpeluusta, kuntosalilaitteista sekä liikunnallisista jäseneduista, joista TST on sopinut eri ulkopuolisten toimijoiden kanssa (esim. sulkapallo ja keilailu).