Anna Duuni -vene

Veneen laituripaikka:

Itäinen Rantakatu 46:n kohdalla, Martinsillan kupeessa. Paikalle pääsee bussilla numero 9, 14, 15, 30, 50-56. (ensimmäinen pysäkki Martinsillalta satamaan päin)

Katso tulevat veneretket etusivulta sekä retket ja kulttuuri -sivulta!

Kuva: Eetu Moisio

Esittely

Vanhasta, puisesta kahveliketsistä kunnostettu ANNA DUUNI -vene on yksi TST ry:n ylpeyden aiheista. TST:n jäsenet, omat projektit ja yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Anna Duunia koulutus-, kokous- ja virkistystarkoituksiin. Kuukausittain tehdään kaikille jäsenille avoimia teemamatkoja. Kaikki vastuukuljettajat, kansimiehet ja emännät ovat omasta jäsenistöstä nousseita vapaaehtoistyöntekijöitä, tottuneita veneilijöitä, jotka ovat lisäksi suorittaneet Anna Duunin tarpeisiin räätälöidyn kurssin. Teemamatkojen kohteita ja sisältöä suunniteltaessa voivat myös TST:n maakravut antaa käyttöön ideansa ja asiantuntemuksensa. Kuka tahansa yhdistyksen jäsen voi ryhtyä jonkin teemamatkan vetäjäksi, venekerho siis kouluttaa uusia kippareita ja kansimiehiä mukaan toimintaansa.

Varaukset, lisätiedot ja ilmoittautuminen jäsenmatkoille

  • TST ry:n INFO, Kanslerintie 19, p. 044 7007 421, avoinna ma-pe klo 9-14
  • Jäsenmatka on maksettava Infoon viisi päivää ennen matkapäivää
  • Jäsenmatkalle mahtuu max. 19 matkustajaa maksujärjestyksessä
  • Veneeseen ei oteta mukaan eläimiä
  • Matkat tehdään säävarauksella
  • Veneen vuokraajan pitää olla jäsen, sillä muutoin tulee vastaan ammattiliikennöintilupa ja lakiasiat. Anna Duunilla ei saa tehdä nk. kaupallisia matkoja.
  • Huomaathan, että perhematkan varaajan on itse huolehdittava vaadittavan miehistön (kippari ja 2 kansimiestä) hankinnasta

Teemamatkan vetäjäksi ryhtyminen

Yhdistyksen jäsen voi ryhtyä matkan vetäjäksi keräämällä samasta kohteesta kiinnostuneen matkaporukan tai ilmoittamalla avoimen jäsenmatkan valitsemaansa kohteeseen, haluamallaan teemalla. Veneen ja miehistön varaus: p: 044 7007 421 /TST Info.

Historia

Liikkeelle lähdettiin ”hullusta” ideasta keväällä 2001. Varsinais-Suomen TE-keskuksen ja Turun työvoimatoimiston tuella sekä ammattitaitoisen työnjohdon, taitavien työllistettyjen ja työtunteja laskemattomien talkoolaisten voimin syntyi vaativaankin käyttöön soveltuva alus, joka laskettiin vesille toukokuussa 2003. Samalla oli saatu uusi esimerkki siitä, että ennakkoluulottomissa ja osaavissa käsissä hullutkin ideat voivat kehittyä iloa ja hyötyä tuottavaksi todellisuudeksi, lopulta jopa itsestäänselvyydeksi.

Anna Duunin teknisiä tietoja

Pituus: 13,6 Leveys: 4,86 m Syväys: 1,6 m Suurin korkeus: 8,0 m Venetyyppi: Moottoripurjehtija Moottori:Teho: 76 hv Merkki: Pergins – MF – A 4.212

Anna Duuni syksy 2015:

Ajettuja tunteja yhteensä 336 h ja matkaa 1892 mpk.
Anna Duunilla yhteensä matkustanut 578 henkilöä 50 matkalla (joka matkalla 11,56 henkilöä keskimäärin).

InstagramCapture_db495ea3-379e-44ad-b0e1-f0ffc9e952cb