Tiedotus

Kuva: Eetu Moisio

Yhdistys julkaisee jäsenlehti Tärppiä neljä kertaa vuodessa. Lehden postituslistalla on noin 1300 henkilöä ja yhteisöä. Lehti jaetaan myös eri tilaisuuksiin ja toimipisteisiin luettavaksi. Lehden kokonaispainos on 2500.

Tiedotteita jaetaan yhdistyksen omille ilmoitustauluille, ruoanjakelupisteisiin, projektien toimipisteisiin, kirjastoihin, kaupungin virastoihin, työvoimatoimistoon, tiedotusvälineille ja muille yhteistyötahoille.

Yhdistys järjestää tiedotus- ja koulutustilaisuuksia työttömien oikeuksien valvontaan liittyvissä asioissa yksin sekä yhteistyössä eri järjestöjen ja viranomaisten kanssa. Jäsenistöä pidetään ajan tasalla työllisyystilanteen ja työttömyysturvan kehityksestä.

Yhdistyksellä on oma tiedottaja, joka yhdessä hallituksen nimeämän tiedotusjaoston kanssa vastaa tiedotuksen toimivuudesta.

Kirjoita sinäkin Tärppiin!

Jäsenlehti Tärppiin voivat niin jäsenet kuin muutkin toiminnasta kiinnostuneet ehdottaa juttuaiheita tai tarjota valmiita juttuja. Ehdotukset voi mm. soittaa tiedottajalle, puhelin 044 700 7433 tai mailata sähköpostitse tiedotus@tstry.com. Myös TST:n toimintakeskuksen palautelaatikkoon voi jättää ideoita.

Tärppi on myös edullinen ilmoituskanava. Pikkuilmoituksen saa jo 30 eurolla, jäsenille 2 euron rivi-ilmoitusmahdollisuus.

Lehden aineistovaatimukset

Julkaistava materiaali mieluiten digitaalisessa muodossa. Tekstitiedostot rtf- tai doc-muodossa. Kuvat tif- tai jpg-muodossa, tarkkuus vähintään 300 dpl, mustavalkoisille kuville 250 dpi.

Tst ry:n videot löydät tästä linkistä

Lue kaikki sähköiset julkaisut uudessa muodossa tästä!