Lehdistötiedotteet


Tiedote 20.4.2017:

Turun Seudun TST ry järjestää keväisen Pihaparty-tapahtuman yhteistyössä parempaan työ- ja toimintakykyyn tähtäävän Turun Party -osahankkeen kanssa keskiviikkona 26.4.2017 klo 11-14.

Party-hanke tarjoaa pitkäaikaistyöttömille palveluja terveyden ja toimintakyvyn kartoittamiseksi, lisäämiseksi ja ylläpitämiseksi. Pihapartyssä on mahdollisuus mm. seuraaviin mittauksiin: mikrospirometria, kehonkoostumus ja puristusvoima. Lisäksi on mahdollisuus diabetesriskiarvioon, ja paikalla on terveydenhoitajia ja lääkäri. Mukana ovat Turun kaupungin sosiaalipalvelut, työttömien terveyspiste ja vapaa-ajantoimi.

Liikuntamahdollisuuksista esillä ovat mm. Kimmoke-ranneke ja kulttuurireitit. Lisäksi tapahtumassa voi istuttaa kesäkukkia kierrätyspusseista taiteltuihin ruukkuihin.

TST ry esittelee avoimissa ovissa mm. Viuhka-projektia, jäsenyyden mukanaan tuomia harrastusmahdollisuuksia, jäsenetuja ja lämminhenkistä yhteisöllistä toimintaa. Mukaan on helppo tulla!
Tapahtumapaikka on TST:n toimintakeskus Kanslerintie 19:ssä Iso-Heikkilässä.

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Joe Majanen, p. 044 700 7422, joe (piste) majanen (at) tstry.com
tstry.com

Turun Seudun TST ry on voittoa tavoittelematon, vuonna 1992 perustettu sosiaali- ja terveysalan yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia työttömyydestä ja vähävaraisuudesta aiheutuvien haittojen vähentämiseksi, heikompiosaisten toimeentulon parantamiseksi sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kohottamiseksi. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä n. 1 100.