Lehdistötiedotteet


Tiedote 20.3.2017:

Turun Seudun TST ry:n kaikille avoin vaalipaneeli

TST ry järjestää perinteisen vaalipaneelin torstaina 23.3.2017 klo 13-15 Turun suomenkielisellä työväenopistolla, Kaskenkatu 5.

Vaalipaneelin tarkoitus on suoran yhteyden luominen kaupunkilaisten ja kunnallisvaaliehdokkaiden välille yhdenvertaisessa ilmapiirissä. Osallistumaan kutsutaan kaikki; tilaisuus ei ole pelkästään TST ry:n jäsenille.

Uunituoreessa Tärppi-lehdessä on Joe Majasen vetoava kirjoitus (s. 30-31) Turun kaupungin ja TST ry:n yhteistyökumppanuudesta. Tavoitteena on aito kumppanuus, tulevaisuuden mahdollisuudet Turun kaupungin kaavaileman aikuisten olohuoneen toimijana ja yhdistyksen toimintamahdollisuuksien parantaminen siirtämällä toiminnan painopistettä taloudellisten resurssien hankinnasta kaupunkilaisia hyödyttävään ydintoimintaan.

Mukana paneelissa ovat: Mika Maaskola (sd.), Johannes Yrttiaho (vas.), Jarmo Laivoranta (kesk.), Olli A. Manni (kok.), Olavi Mäenpää (ss), Anja Ukontuli (vihr.), Erkki Sinkko (ps.), Timo Rantanen (kd.) ja Esko Luukkonen (ipu). Vetäjänä TST:n toiminnanjohtaja Joe Majanen.

Yleisö voi esittää kysymyksiä, ja kysymyksiä on voinut lähettää etukäteen Joe Majaselle.

Vaalikahvitarjoilu klo 12.30!

Lisätiedot:
Tärppi-lehti:
http://www.tstry.com/wordpress/tiedostot/tarppi0117.pdf

Toiminnanjohtaja Joe Majanen, p. 044 700 7422, joe(piste)majanen (at) tstry.com


Turun Seudun TST ry on voittoa tavoittelematon, vuonna 1992 perustettu sosiaali- ja terveysalan yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia työttömyydestä ja vähävaraisuudesta aiheutuvien haittojen vähentämiseksi, heikompiosaisten toimeentulon parantamiseksi sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kohottamiseksi. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä n. 1 100.