Liikunta

Monitoimitilan liikuntaohjelma KEVÄT 2017

Huom! Kevään ohjattu saliliikunta monitoimitilassa loppuu 31.5. kesäksi, ja jatkuu taas elokuussa. Seuraa ilmoittelua toimintakeskuksen ilmoitustauluilla ja nettisivuilla. Hyvää kesää!

Maanantai

Klo 10 – 11 Kuntojumppa (Mércia)
Klo 11 – 12 Zumba (Mércia)

Tiistai

Klo 10 – 11 Kevyt keppijumppa (Sulo)
Klo 11 – 12 Tuolijumppa (Sulo)
Klo 13.30 – 15.30 Pingis (omatoiminen)

Keskiviikko

Klo 10 – 11 Kuntojumppa (Mércia)
Klo 11 – 12 Syvävenyttely (Mércia)

Torstai

Klo 13.30 – 15.30 Pingis (omatoiminen)

Perjantai

Klo 10 – 11 Jooga (Sulo)
Klo 11 – 12 Qigong (Sulo)

 

Lisäksi:

  • Biljardinpeluumahdollisuus Monitoimitilassa.
  • Monitoimitilan kuntosalilaitteitteet ovat vapaasti käytettävissä niinä aikoina, kun salissa ei ole muuta toimintaa.

Ohjatun liikunnan tunnit ovat maksullisia. Liikuntatunnit voi maksaa hankkimalla kuukausikortin, joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ohjattuihin liikuntatunteihin kalenterikuukauden ajan. Liikuntakortti maksaa 10 €. Vaihtoehtoisesti voi lunastaa 10 kerran lippuja, jolloin yhden tunnin hinnaksi tulee 1 €. Liput ovat voimassa vuoden loppuun saakka. Sekä kortteja että lippuja myydään Infossa. Näytä korttisi tai lippusi tunnin alussa ohjaajalle!

Liikuntaohjelmaan voi tulla täydennyksiä ja pidätämme oikeudet muutoksiin. Peruuntuvista tunneista (esim. ohjaajan sairastuminen jne.) pyritään tiedottamaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman ajoissa.

Toimintakeskus sulkeutuu juhlapyhien aattoina tai aatonaattoina klo 13, mikä tarkoittaa sitä, että klo 13 tai myöhemmin alkavat liikuntatunnit peruuntuvat automaattisesti. Jumppaan ei myöskään pääse silloin, kun Toimintakeskus on suljettu. Toimintakeskus on suljettu juhlapyhinä, kuten esim. juhannusaattona sekä yhdistyksen omien virkistyspäivien aikaan. Seuraamalla viikkotiedotetta saat tiedon Toimintakeskuksen aukioloajoista.

 

Säännöllistä liikuntaa (muualla kuin Monitoimitiloissa Kanslerintiellä):

  • Sulkapallovuorot Manhattanin Sport Centerissä tiistaisin ja torstaisin klo 12 – 14. Maksullinen, 8 € /kenttä/tunti
  • Keilailu maanantaisin klo 13 – 15 Kupittaan Keilahallissa Kupittaankatu 1. Maksullinen, 3,50 € / jäsen

 Seuraa kaikkia liikunnan tiedotteita tästä.

———————————————————————————————————————-

TST:läiset ovat sisäistäneet liikunnan merkityksen niin fyysisen kuin henkisenkin vireystason ja sitä kautta myös työkyvyn ylläpitäjänä. Tarjonta on monipuolista ja tarjontaan voivat myös jäsenet itse vaikuttaa.

On aktiivisia, jo pysyviksi muodostuneita harrastajaryhmiä (joihin uudetkin pääsevät mukaan) ja kokeilevia, uusia trendejä haistelevia sesonkiliikkujia.

Yhdistys tukee jäsentensä liikkumisharrastuksia mm. maksamalla mahdollisuuksiensa mukaan liikkumatilojen vuokrat. Liikunnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa oma liikunnanohjaaja.

Kaikki yhdistyksen tarjoamat liikuntapalvelut ovat hinnaltaan edullisia, suurin osa kokonaan maksuttomia. Yhdistyksen tukemia palveluja käytettäessä on esitettävä jäsenkortti.

 

KYLPYLÄHOTELLI CARIBIA:

Jäsenien on mahdollista nauttia hotelli Caribian kylpylä-palveluista (altaat ja sauna) alennetuin hinnoin: ma-to 7 € ja pe-su 13 €. Hinnat ovat vain TST:n jäsenille. Uimiselle ei ole aikarajaa. Alennukset eivät ole voimassa viikolla 8 koulujen hiihtolomien vuoksi, eivätkä viikkoina 42 ja 43 tai arkipyhäpäivinä.

Kylpylän osoite on Kongressikuja 1, Turku