Paavarotti-mökki

Paavarotti -mökki

Kartalla
N 67° 1,503’ E 22° 69,22’

Paavaistentie 511, Naantali. Etäisyys meren rantaan n.20m.

Hirsimökki Airistolla 4 + 2 hengelle, valmistunut vuonna 2010. Terassi, tupakeittiö, makuuparvi, pukuhuone, sauna ja pesuhuone. 30,5 m2.

Varustelu

Sähkövalo, puuhella, sähköinen keittolevy, jääkaappi, ilmalämpöpumppu, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto 10 hengelle, ruoanlaittovälineitä (kattiloita yms.), kaasugrilli, perinteinen grillipaikka. Laverisohva, 4 patjaa, peitot ja tyynyt. Liinavaatteet tuotava itse. Soutuvene, 2 perämoottoria (sähkö ja moottoriöljy). Porakaivo moottorilla (ei juoksevaa vettä), puucee.

Etäisyydet

Turku 40 km (autolla n. 45 min), bussipysäkki 7,8 km, naapuri 30 m.

Tarkemmat tiedot

Metsän siimeksessä, aamuaurinko paistaa tontille, luonnontilainen. Hyvät kalavedet. Alueella syksyisin hyvät marjastus-, sienestys- ja ulkoilumaastot.
Ei lemmikkieläimiä sisätiloihin.

Muuta

TST:ltä on lainattavissa kaksi GPS-laitetta, esim. marjastusta ja sienestystä varten.

Hinnat

Jäsenet 30€/vrk,
Yhteistyökumppanit 100€/vrk

Varaus

max. 3 vrk/ kerta.
Infosta, Kanslerintie 19. Puh 044 7007 421
Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Tupa

IMG_4582mettässä

Ajo-ohje Turusta

Aja Koulukadulta Naantalintielle (tie 185), jatka suoraan
tietä 40 (E18) Rymättylään päin. Jatka matkaa edelleen
suoraan tietä 189, joka jatkuu tienä 1890.
Käänny Röölässä vasemmalle Paavaistentielle.
Aja eteenpäin, kunnes asvalttitie päättyy.
Käänny oikealle hiekkatielle.
Käänny oikealle vajan kohdalta, seuraavasta risteyksestä
vasemmalle ja sitten vasemmalle sepelisoratielle,
jatka suoraan perille asti.

Historia

Yhdistys etsi useita vuosia sopivaa paikkaa Turun saaristosta. Usein taloudellisten rajojen sisälle soveltuvat kohteet sijaitsivat pitkän matkan ja lauttojen takana. Keväällä 2005 saimme tiedon Rymättylän Paavaisissa sijaitsevasta tontista, joka oli maapinta-alaltaan 3,693 ha ja vesipinta-alaltaan 10,05 ha. Rakentamaton tontti vaikutti tutustumiskäynnillä lupaavalta, etäisyys oli kohtuullinen ja paikalle vei suora tieyhteys. Päätimme hankkia kohteen ja olla mukana perustettavan kiinteistöosakeyhtiön osakkaana.

Kesällä 2009 yhdistyksemme hallitus teki päätöksen vuokrata osan tilasta, jotta saamme mökin rakentamisen aloitettua. Rakentaminen aloitettiin marraskuussa 2009 ja mökki otettiin käyttöön elokuussa 2010. Luontoon liittyvä toiminta on ollut jäsenillemme hyvin tärkeää ja jäsentoimintamme hyödyntää mökkiä monipuolisesti. Mökki mahdollistaa myös kuntouttavan ja voimaannuttavan toiminnan, jotka aktivoivat jäsenistön henkilökohtaista työhakua tai koulutussuunnitelmien rakentumista.

Kuvia rakennusvaiheista ja avajaisista