Yhdistys

Tervetuloa TST ry:n verkkosivuille!

Tutustu yhdistyksen monipuolisiin ja edullisiin, jäsenille pääasiassa ilmaisiin, kurssi- ja harrastusmahdollisuuksiin. Jos olet pitkäaikaistyötön, saattaa projekti- tai muista toiminnoista löytyä Sinulle myös työtä.

Yhdistyksen tarkoitus ja tavoitteet

Turun Seudun TST ry toimii työttömien edunvalvontajärjestönä. Se on työttömien itsensä perustama (1992), demokraattinen, puolueisiin ja uskontokuntiin sitoutumaton yhdistys.
Tavoitteena on tarjota työttömälle omaehtoisen toiminnan kautta ponnahduslauta mielekkääseen elämään, oma turvaverkko ja uusia mahdollisuuksia. Tämä luo pohjan työttömän yksilöllisistä tarpeista lähtevälle aktivoivalle, työkuntoa ja ammattitaitoa ylläpitävälle toiminnalle.

Edunvalvonta

Edunvalvonta on yksi yhdistyksen perustehtävistä. Edunvalvonnan kanavina käytetään mm. julkista sanaa ja omaa tiedotusta, joiden avulla pidetään esillä työttömyyteen, työllistämiseen ja niiden hoitoon liittyviä asioita sekä välitetään käytössä olevaa tietoa molempiin suuntiin.

Toimintakeskus

Toimintakeskus sijaitsee Iso-Heikkilässä osoitteessa Kanslerintie 19. Paikalle on helppo tulla kävellen, pyöräillen tai omalla autolla. Bussilinjat 32 ja 42  tulevat toimintakeskuksen lähelle.
Toimintakeskus on avoinna ma–to klo 8-16 ja pe 8–15.30

Lisätietoja toiminnasta saat soittamalla arkisin klo 9–14 infoon 044 7007421 tai sähköpostitse: info@tstry.com. Tapahtumiin ja retkille ilmoittautumiset sekä maksut infoon.

Tervetuloa mukaan!