Retket & kulttuuri

TST ry:n keskeisimpiä toimintamuotoja on retkien ja tapahtumien järjestäminen. Järjestetyistä retkistä peritään omakustannushinta, jolla katetaan lippukulut ja mahdolliset matkakulut kohteeseen.

Huomaathan, että mikäli tapahtumiin, retkille, matkoille tms. vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, se tehdään aina käymällä Kanslerintien toimintakeskuksen Infossa sen aukioloaikoina ma-pe klo 9-14, ellei toisin mainita.
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan aina myös mahdolliset maksut (paikkaa ei siis voi pelkästään varata, se on myös maksettava samalla).
Huomaathan lisäksi, että varaukset ovat sitovia, eikä suoritettua maksua palauteta ilman lääkärintodistusta.

Viimehetken peruutukset Infon aukioloajan ulkopuolella on ehdottomasti tehtävä matkanjärjestäjän puhelinnumeroon, jotta jonottajia saadaan mukaan matkaan paikkojen vapauduttua. Osallistujia myös toivotaan jättämään puhelinnumeronsa kaiken varalta.

 

Liian paksu perhoseksi Teatteri Akselissa

Sisko Istanmäen Liian paksu perhoseksi on vahva rakkaustarina arjen keskiössä. Kaisun ja Ernin tarina on kiehtovaa arjen uurastusta, jossa on sekä myötä – että alamäkeä. Näytelmän vire vaihtelee koomisesta dramaattiseen, myös musiikilla on hyvin olennainen osa tapahtumien kulussa.”

TST:n jäsenille on varattu 20 lippua Teatteri Akselin yleisökenraaliin
keskiviikkona 21. maaliskuuta klo 19.

Lippujen hinta on 5€ kappale ja ne on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille.

Osta omasi TST:n Infosta tiistaihin 20. maaliskuuta klo 14 mennessä.

Keskiaikaiset markkinat hakee harrastajanäyttelijöitä

Turun Suurtorin keskiaika ry hakee harrastajanäyttelijöitä Keskiaikaisilla markkinoilla 28.6.–1.7.2018 esitettävään
ulkoilmanäytelmään. Keskiaikaiseen Turkuun sijoittuvan näytelmän hakuaika päättyy tiistaina 20.3.2018.

Hakijoilta ei vaadita etukäteen keskiaikaharrastaneisuutta tai aiempaa kokemusta näyttelijäntyöstä. Reippaus, rohkeus,
iloinen ja positiivinen asenne sekä kyky työskennellä suuressakin ryhmässä ovat sen sijaan tärkeitä.

Hakulomake ja lisätietoja tapahtuman nettisivuilla.

 

 

LINNATEATTERI

http://linnateatteri.fi/wp-content/uploads/2017/11/Ihminen400x400.jpg

IHMINEN!
la 14.4. klo 19:00,
paikkana Teatteriravintola (Linnankatu 31)

Monologin keskiössä seisoo setämiesten ikoni, Tommi. Tommilla on viiltävä harmonian nälkä, vahva utopia onnellisuudesta ja tykyttävä pelko omasta kuolevaisuudesta. Kyse on komediasta, ja esityksessä onkin näkyvissä stand up -koomikkona tunnetun ohjaaja Ilari Johanssonin kädenjälki. “Tämä ei ole mikään psykologinen itsetutkielma. Tämä on iloista havainnointia, jossa asioihin tartutaan tässä ja nyt. Ollaan höveleitä, aura auki avoimuuteen”. Roolissa Tommi Eronen.

Hinta 10€/lippu (TST ry:lle, norm. 15€/lippu)

LIPPUJEN VARAUKSET:

Sähköpostitse (sebastian.allen@linnateatteri.fi), sähköpostista info@linnateatteri.fi tai puhelimitse  arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215. Mainitsettehan lippuja varatessanne, että kyse on TST ry:n eduista. Lisätietoja esityksistä:  http://linnateatteri.fi/ohjelmisto/.

 

”Love Me Tinder” Emma-teatterissa 6.6.

Love Me Tinder on komedia treffailusta käsiteltynä tavalla, joka koskettaa kaikenikäisiä rakkaudennälkäisiä. Mukana on näkökulmia sekä nuorten, keski-ikäisten kuin vanhusten vaikeudesta löytää se oikea – koska suurin osa ihmisistä kuuluu niihin vääriin.

Lähde mukaan kesäiselle teatterimatkalle luonnonkauniin Naantalin Kailon saareen keskiviikkona 6. kesäkuuta. Näytös alkaa klo 19. Liput 22€.

Ilmoittautumiset Infoon viimeistään perjantaina 4. toukokuuta.

Jos mukaan lähtee vähintään 15 teatterinystävää, järjestämme yhteisen kuljetuksen hintaan 5€/henkilö (maksetaan bussissa).
Lähtö Kanslerintieltä klo 17.45.

(Järjestää Anne Tyni)

Lottovoitto

TST:n teatteriryhmä hakee näyttelijöitä kevätproduktioonsa ”Lottovoitto”.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta näyttelemisestä tai teatterista. Riittää, kun olet innostunut aiheesta ja valmis sitoutumaan kolmeksi kuukaudeksi mitä mukavimman teatteriryhmän luovaan hulluuteen!

Harjoittelemme maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-17.30 Toimintakeskuksen Monitoimitilassa.

Ota ihmeessä yhteyttä ja tule mukaan!
Juha Nordman
p. 045 135 5861
viikinkisoturi(ät)gmail.com

LINNATEATTERISSA

Elokuvapäivän komediailta!
to 8.9 klo 19:00, paikkana Domino-sali (Puutarhakatu 8)

Domino-salin valtaa uudet suomalaiset sketsisarjat. Illassa nähdään kahta tuoretta tilannekomediaa,
Pää edellä sekä Kolmistaan ja paikalla ovat sarjoja tekemässä olleet näyttelijä  Kalle Lamberg ja käsikirjoittaja  Tom Lundsten.
Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Elisa Viihteen kanssa.

Maksuton tapahtuma!

Metsäkulttuurimatka Verlaan 4.-5.6.

Metsäkulttuurimatka Verlan puuhiomolle 4.-5. kesäkuuta.
Kaakkois-Suomessa, Kymenlaakson pohjoisosassa sijaitseva Verlan puuhiomo ja pahvitehdas, sitä ympäröivä työväen asuinalue sekä Verlankosken voimalaitokset muodostavat Verlan maailmanperintökohteen. Verla liitettiin maailmanperintöluetteloon vuonna 1996 kriteerillä (iv): Verlan puuhiomo ja pahvitehdas sekä tehdasalueeseen liittyvä asutus ovat erinomainen ja huomattavan hyvin säilynyt esimerkki siitä pienimuotoisesta, maaseudulle syntyneestä paperimassa- ja pahviteollisuudesta, joka 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa menestyi hyvin sekä Euroopan pohjoisosissa että Pohjois-Amerikassa, mutta josta vain muutama on säilynyt meidän päiviimme.

Yöpyminen makuupusseissa Repoveden kansallispuistossa.

Hinta 28€ 11.5. asti, sen jälkeen 32€.

Ilmoittautumiset Infoon 21.5. klo 14 mennessä.
Järjestää Mikko Urpo / Metsäkerho

Puhtaat valkeat lakanat -esitys 16.6.

Tampereen Komediateatterissa miljoonayleisön kerännyt tv-sarja nyt ensimmäistä kertaa ammattiteatterissa!

Matkaohjelma: lähtö Kanslerintieltä klo 10.15, Ortodoksikirkolta torilta klo 10.30.
Ruokailu lounaspöydästä Vapriikissa Tampereella ennen näytöstä. Näytös klo 14.30.
Paluu Turkuun noin klo 19.30.

Matkan hinta 52€ jäsenet, jäsenen avec 65 €, sisältää bussimatkat, lounaan ja teatterilipun.

Ilmoittautumiset ja maksu Infoon matkaa varattaessa. Ennakkomaksu 20 €. Loppumaksu viimeistään 15.5. Jos sinulla on ruoka-allergioita, ilmoita niistä jo ilmoittautuessa Infoon. Mukaan mahtuu 40 henkilöä.

Rakkaudella merkitty – musikaali Jari Sillanpäästä

Teatterimatka Suomen kesäteatteriin Valkeakoskelle lauantaina 21. heinäkuuta 2018.

Jari Sillanpää, viihdemaailman kruunattukin kuningas on omana itsenään sulattanut suomalaisten sydämet ja kiilannut tulkinnoillaan artistilistan ykköseksi useaan otteeseen. Inhimillisellä huumorilla ja vastustamattomalla koskettavuudella käsitelty elämänkerrallinen musikaali vie katsojan ensimmäistä kertaa musiikin, laulun ja tanssin siivittämänä tämän taiteilijan tarinaan.

Jari Sillanpään rooleissa loistavat Lappeenrannan Kaupunginteatterista ja Tampereen Teatterista tunnettu Martti Manninen sekä mm. Tampereen Työväen Teatterin lukuisista musikaaleista tunnettu ja rakastettu huippulahjakas näyttelijä Jari Ahola. Jarin ihastumisen ja rakkauden kohdetta näyttelee kaikkien rakastama Olli Herman. Keikkamyyjän roolissa on Harri Penttilä. Naisrooleissa nähdään Ushma Karnani, Heidi Kirves ja Petra Ahola. Koreografina ja tanssijana musikaalissa lavalla nähdään Jani Rasimus. Kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi. 

Matkan hinta on 45 € jäseniltä (jäsenen mukana avec 55 €) sisältäen bussikuljetuksen, lounaan Urjalassa ja teatterilipun. 

Lähtö Kanslerintieltä klo 10.30 ja Ortodoksikirkolta klo 10.45.  Näytös alkaa klo 14. Paluu Turkuun on noin klo 18.30. 

Ilmoittautuminen ja maksu infoon. Ennakkomaksu ilmoittautuessa 20 € ja loppumaksu viimeistään 20.6.