Retket & kulttuuri

TST ry:n keskeisimpiä toimintamuotoja on retkien ja tapahtumien järjestäminen. Järjestetyistä retkistä peritään omakustannushinta, jolla katetaan lippukulut ja mahdolliset matkakulut kohteeseen.

Huomaathan, että mikäli tapahtumiin, retkille, matkoille tms. vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, se tehdään aina käymällä Kanslerintien toimintakeskuksen Infossa sen aukioloaikoina ma-pe klo 9-14.
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan aina myös mahdolliset maksut (paikkaa ei siis voi pelkästään varata, se on myös maksettava samalla).
Huomaathan lisäksi, että varaukset ovat sitovia, eikä suoritettua maksua palauteta ilman lääkärintodistusta.
Viimehetken peruutukset Infon aukioloajan ulkopuolella on ehdottomasti tehtävä matkanjärjestäjän puhelinnumeroon, jotta jonottajia saadaan mukaan matkaan paikkojen vapauduttua. Osallistujia myös toivotaan jättämään puhelinnumeronsa kaiken varalta.

TULEVAT RETKET:

Retki Ateneumiin ke 17.1.2018

Veljekset von Wright ja Ankallisgallerian taideaarteet Ateneumissa

Von Wrightin taitelijaveljekset tunnetaan monipuolisina muotokuvien, maisemien sekä tieteellisten eläin- ja kasvikuvitusten tekijöinä. Värikästä suurnäyttelyä täydentävät Sanna Kanniston ja Jussi Heikkilän uudet teokset.

Ankallisgallerian taideaarteita nähdään nyt ensimmäistä kertaa Ankkalinnan ulkopuolella Suomen 100-vuotisjuhlallisuuksien kunniaksi.

Retkelle mahtuu mukaan 20 henkilöä. Retken hinta 35 € sisältää bussimatkat, pääsylipun ja opastuksen von Wright -näyttelyyn. Jos sinulla on museokortti, matkan hinta on 22 €. Kortti on oltava mukana maksuvälineenä.

Retkelle lähdetään Kanslerintieltä keskiviikkona 17. tammikuuta klo 8.45 ja Ortodoksikirkolta Kauppatorilta klo 9.00. Paluu Turkuun on noin klo 18.30.

Ilmoittautumiset ja maksu Infoon viimeistään 10. tammikuuta.

Rakkaudella merkitty – musikaali Jari Sillanpäästä

Teatterimatka Suomen kesäteatteriin Valkeakoskelle lauantaina 21. heinäkuuta 2018.

Jari Sillanpää, viihdemaailman kruunattukin kuningas on omana itsenään sulattanut suomalaisten sydämet ja kiilannut tulkinnoillaan artistilistan ykköseksi useaan otteeseen. Inhimillisellä huumorilla ja vastustamattomalla koskettavuudella käsitelty elämänkerrallinen musikaali vie katsojan ensimmäistä kertaa musiikin, laulun ja tanssin siivittämänä tämän taiteilijan tarinaan.

Jari Sillanpään rooleissa loistavat Lappeenrannan Kaupunginteatterista ja Tampereen Teatterista tunnettu Martti Manninen sekä mm. Tampereen Työväen Teatterin lukuisista musikaaleista tunnettu ja rakastettu huippulahjakas näyttelijä Jari Ahola. Jarin ihastumisen ja rakkauden kohdetta näyttelee kaikkien rakastama Olli Herman. Keikkamyyjän roolissa on Harri Penttilä. Naisrooleissa nähdään Ushma Karnani, Heidi Kirves ja Petra Ahola. Koreografina ja tanssijana musikaalissa lavalla nähdään Jani Rasimus. Kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi. 

Matkan hinta on 45 € jäseniltä (jäsenen mukana avec 55 €) sisältäen bussikuljetuksen, lounaan Urjalassa ja teatterilipun. 

Lähtö Kanslerintieltä klo 10.30 ja Ortodoksikirkolta klo 10.45.  Näytös alkaa klo 14. Paluu Turkuun on noin klo 18.30. 

Ilmoittautuminen ja maksu infoon. Ennakkomaksu ilmoittautuessa 20 € ja loppumaksu viimeistään 20.6.