TST ry:n avoimet työpaikat

HUOM! Palkatukirahat vuodelle 2017 ovat jo valitettavasti loppuneet!

Turun Seudun TST ry on sosiaali- ja terveysalan yhdistys, jossa jäseniä on vuosittain yli tuhat. Yhdistys perustettiin vuonna 1992 työttömien edunvalvontaan. Nykyään yhdistys ajaa kaikkien pienituloisten, myös eläkeläisten ja opiskelijoiden asiaa.

Omaehtoinen, laaja jäsentoiminta on ollut tärkeää alusta lähtien. Sen rinnalla on ollut vuosikymmenen verran vankkaa työllistämistoimintaa. Työllä tehden -hankkeen (2017-18) ja TST-Texvexprojektin (2016-) puitteissa on tavoitteena työllistää vuodessa työkokeilulla tai palkkatuella noin 250 eri pituisia ajanjaksoja työttöminä olleita henkilöitä. Asiakkaat ohjautuvat yhdistykseen pääsääntöisesti TE-toimiston kautta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yhdistykseen.

TST ry järjestää myös kuntouttavaa työtoimintaa, kuntouttavaa ryhmätoimintaa sekä sosiaalisen kuntoutuksen ryhmiä yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Lue lisää.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

TÄLLÄ HETKELLÄ VOIT HAKEA TURUN SEUDUN TST RY:N TYÖLLÄ TEHDEN -HANKKEEN SEURAAVIA TYÖKOKEILUPAIKKOJA:

· Tiedotus
Jäsenlehti Tärppi (suunnittelu, juttujen toteutus, taitto), nettisivujen päivittäminen, facebook, esitteet, mainokset, viikkotiedotteet jne.

· ATK-tuki/ICT-tehtävät
Ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennus ja päivitys, verkon ylläpito, asiakasneuvonta sähköpostin ja toimisto-ohjelmien käytössä, koneiden toimivuusongelmien selvittely.

· ATK-kouluttaja
A- ja @-ajokortin kouluttajan tehtävät, lisäksi tarvittaessa matalan kynnyksen tai muun atk-opetuksen ohjaaminen. CV- ja työnhakuryhmien ohjaamisessa avustaminen.

· Info
Asiakaspalvelu kuten puhelimeen vastaaminen, erilaisten ilmoittautumisten vastaanotto, kassatoimet, rekisterien ylläpito, jäsenasiat yms. toimistotehtävät.

· Kassa ja alustava kirjanpito
Käteiskassan hoito, rahojen laskeminen ja tarkastaminen, rahanvaihto, kassakirjanpito, sisäistä laskutusta ja laskujen laatimista.

· Vahtimestari
Yleinen järjestyksen seuranta, kävijöiden vastaanotto ja opastus, asiakasviihtyvyydestä ja toimitilojen yleisestä siisteydestä huolehtiminen, kokoustilajärjestelyt sekä toimintakeskuksen avaaminen ja sulkeminen.

· Huoltomies
Yhdistyksen kiinteistön hoitotehtävät: pienet huollot ja korjaukset sisällä ja ulkona, hiekoitukset ja lumityöt talvella, piha-alueen siistiminen, lamppujen vaihdot ym.

· Siistijä
Yhdistyksen toimitilojen siistiminen. Lattianhoitokoneen käyttökokemus eduksi.

· Pakettiauton kuljettaja
Elintarvikkeiden ja muiden tarvikkeiden päivittäinen kuljetus yhdistyksen pakettiautolla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.

· Pikkubussin kuljettaja
Yhdistyksen pikkubussin kuljettaminen sekä kaupunkiajossa että pidemmillä retkillä ja matkoilla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.

· Keittiötyöntekijä
Keittiön erilaiset työtehtävät osaamisen mukaan. Alan koulutus, kassankäyttötaito ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Hygieniapassi on mahdollista suorittaa työn ohessa työnantajan kustantamana.

Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoa, ota yhteys:
– Työllä tehden -hanke, projektipäällikkö Teija Leppämäki, 044 7007 423, teija.leppamaki (ät) tstry.com.
– Siistijät, autonkuljettajat ja keittiötyöntekijät; ottakaa yhteys suoraan Tuula Lempiseen, 044 700 7426, tuula.lempinen (ät) tstry.com

TST-TEXVEXIN TYÖKOKEILUPAIKAT

TST-Texvex tekstiilikierrätys tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia yli 300 päivää työmarkkinatukea saaneille turkulaisille työttömille. Työtehtäviä on tekstiilin lajittelussa, materiaalin käsittelyssä, ompelimossa sekä myymälässä ja siivouksessa.

Tarjoamme viihtyisän työskentely-ympäristön sekä mahdollisuuden kokeilla uusia tehtäviä sekä saada kokemusta tekstiilikierrätyksen ja asiakaspalvelun parissa.

Jos kiinnostuit jostakin tehtävästä, ota yhteyttä Texvex-ohjaajiin ja varaa aika haastatteluun. Päivi Lintula, p. 040 129 7650 tai
Hanna Manninen, p. 040 129 7670.