Avoimia työpaikkoja

Tällä hetkellä voit hakea työkokeiluun tai palkkatuelle vuodelle 2018.

TST ry tarjoaa omassa ja projektitoiminnoissaan työpaikan noin 140 pitkäaikaistyöttömälle ja jonkin verran työkokeilu- tai palkkatukipaikkoja. Parhaimmillaan ne voivat toimia ponnahduslautana uuteen työpaikkaan.

Palkkatukityöpaikat perustuvat palkkatukipalkkauksiin ja ovat näin ollen osapäiväisiä ja määräaikaisia. Yhdistys tukee voimakkaasti työllistettyjensä etenemispyrkimyksiä. Yhteisten opintopäivien lisäksi työllistetyllä on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta ja koulutusta tarvitsemillaan osa-alueilla (esim. ATK, asiakaspalvelu).

TST ry:llä on palkkatukityöpaikkoja 100%:n palkkatukimahdollisuuden omaaville.

Lisätietoja ja hakulomake: Työllä tehden

Lisätietoja antavat myös:

Teija Leppämäki, projektipäällikkö
teija.leppamaki(at)tstry.com
puh 044 7007 423

Tuula Lempinen, keittiöpäällikkö
tuula.lempinen(at)tstry.com
044 7007 426


Avustavan ohjaajan paikka avoinna puupajalla

TST ry hakee 100 %:n palkkatuella ohjaajaa puupajaan Kanslerintielle.

Tehtävään kuuluu pienimuotoisten puu-, maalaus- ym. töiden ohjaaminen ja suunnittelu sekä kiinteistöhuoltotehtävien ohjaus. Edellytyksenä tehtävään on taito käyttää pajassa olevia pientyökaluja, ohjaus- tai esimieskokemus, kädentaidot, jämäkkyys sekä joustavuus muuttuvissa tilanteissa.

Työaika on 4 h 50 min/päivä. Tehtävä on osa Työllä tehden -hanketta ja on määräaikainen (max 6 kk). Selvitä oikeutesi 100 %:n palkkatukeen etukäteen TE-toimistosta tai Työpisteestä.

Tiedustelut Teija Leppämäki (Työllä tehden -hanke, TST ry) p. 044 7007 423 tai teija.leppamaki(at)tstry.com.


TST-Texvex etsii työntekijöitä

TST-Texvex tekstiilikierrätys tarjoaa vuonna 2018 työkokeilumahdollisuuksia sekä palkkatukityötä yli 300 päivää työmarkkinatukea saaneille turkulaisille työttömille.

 

Lisätietoja TST-Texvexin avoimista työpaikoista.


Turun Seudun Vanhustuki ry etsii työntekijää

Turun Seudun vanhustuki ry:llä on avoinna yhdistystyöntekijän / -sihteerin palkkatukipaikka. Työtehtäviin kuuluu:  

  • Asiakaspalvelu puhelimessa ja toimistolla päivystysaikaan
  • Toimistotyöt (mm. postitus, kopiointi, tilastointi)
  • Tilaisuuksien käytännön järjestelyt
  • Tiedotus ja viestintä (some, ilmoitustauluilmoittelu ja toiminnan esittely)
  • toimistosiivous
  • tarvittaessa vanhusryhmien ohjaus.

Toivomme hakijan olevan kiinnostunut vanhusten parissa työskentelystä, oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan erilaisiin tehtäviin. Exelin, publisherin ja wordin osaaminen on eduksi. Työntekijän tulee olla oikeutettu 100 %:n palkkatukeen. Selvitä palkkatukitilanteesi TE-toimistosta ennen yhteydenottoasi.

Hakemukset: http://www.työllätehden.fi/esimerkkikaksipalkkatuki-jatyokokeilupaikat/esitietolomake/

Lisätiedot: Turun Seudun TST ry:n Työllä tehden – hanke projektipäällikkö Teija Leppämäki, puh. 044 7007 423, teija.leppamaki(ät)tstry.com

Lisätietoa työtehtävästä ja toiminnasta myös toiminnanjohtaja Nina Karuneva 045 613 8840, nina.karuneva(ät)vanhustuki.fi, www.vanhustuki.fi.


Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry etsii tiedotusassistenttia

Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry etsii tiedotusassistenttia yhdistyksen monipuolisiin ja vaihteleviin toimisto- ja tiedotustehtäviin, joita ovat mm. hallituksen ja kohtaamispaikan toimistotyöt, toimikuntien sihteerin tehtävät ja tiedotuksen toteutukseen osallistuminen.

Lue lisää Happy House:n kotisivuilta.

 

 


Hae palkkatukityötä!

Huom! Etsimme alkuvuodesta 2018 alkavalle palkkatukijaksolle (6 kk) osaavia ja ammattitaitoisia työntekijöitä. Hakijan tulee täyttää Työllä tehden -hankkeen kriteerit eli viimeisen 28 kk:n aikana on pitänyt olla työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 24 kk. Lue lisää Työllä Tehden -hankkeesta ja täytä sähköinen hakulomake osoitteessa www.työllätehden.fi


TST:N TYÖLLISTÄMISTOIMINTA

Turun Seudun TST ry on sosiaali- ja terveysalan yhdistys, jossa jäseniä on vuosittain yli tuhat. Yhdistys perustettiin vuonna 1992 työttömien edunvalvontaan. Nykyään yhdistys ajaa kaikkien pienituloisten, myös eläkeläisten ja opiskelijoiden asiaa.

Omaehtoinen, laaja jäsentoiminta on ollut tärkeää alusta lähtien. Sen rinnalla on ollut vuosikymmenen verran vankkaa työllistämistoimintaa. Työllä tehden -hankkeen (2017-18) ja TST-Texvexprojektin (2016-) puitteissa on tavoitteena työllistää vuodessa työkokeilulla tai palkkatuella noin 250 eri pituisia ajanjaksoja työttöminä olleita henkilöitä. Asiakkaat ohjautuvat yhdistykseen pääsääntöisesti TE-toimiston kautta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yhdistykseen.

TST ry järjestää myös kuntouttavaa työtoimintaa, kuntouttavaa ryhmätoimintaa sekä sosiaalisen kuntoutuksen ryhmiä yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Lue lisää.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

AVOIMET TYÖPAIKAT

TYÖLLÄ TEHDEN -HANKKEESSA ON MAHDOLLISTA TYÖSKENNELLÄ ALLA OLEVISSA TYÖTEHTÄVISSÄ PALKKATUELLA TAI TYÖKOKEILUSSA. LÄHETÄ HAKEMUS SINUA KIINNOSTAVASTA TYÖTEHTÄVÄSTÄ SÄHKÖPOSTITSE TAI TULE TÄYTTÄMÄÄN HAKEMUS TST:LLÄ, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ SOPIVIEN TEHTÄVIEN VAPAUTUESSA.

Siistijät, autonkuljettajat ja keittiötyöntekijät: Tuula Lempinen, 044 700 7426, tuula.lempinen (ät) tstry.com
Muut tehtävät: Työllä tehden -hanke, Teija Leppämäki, 044 7007 423, teija.leppamaki (ät) tstry.com.

· Tiedotus
Jäsenlehti Tärppi (suunnittelu, juttujen toteutus, taitto), nettisivujen päivittäminen, facebook, esitteet, mainokset, viikkotiedotteet jne.

· ICT-tehtävät
Ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennus ja päivitys, palvelimen ja verkon ylläpito, koneiden toimivuusongelmien selvittely jne.

· ATK-kouluttaja
Matalan kynnyksen sekä vaativamman atk-opetuksen antaminen. CV- ja työnhakuryhmien ohjaamisessa avustaminen.

· Info
Asiakaspalvelu kuten puhelimeen vastaaminen, erilaisten ilmoittautumisten vastaanotto, kassatoimet, rekisterien ylläpito, jäsenasiat yms. toimistotehtävät.

· Kassa ja alustava kirjanpito
Käteiskassan hoito, rahojen laskeminen ja tarkastaminen, rahanvaihto, kassakirjanpito, sisäistä laskutusta ja laskujen laatimista.

· Vahtimestari
Yleinen järjestyksen seuranta, kävijöiden vastaanotto ja opastus, asiakasviihtyvyydestä ja toimitilojen yleisestä siisteydestä huolehtiminen, kokoustilajärjestelyt sekä toimintakeskuksen avaaminen ja sulkeminen.

· Siistijä
Yhdistyksen toimitilojen siistiminen. Lattianhoitokoneen käyttökokemus eduksi.

· Pakettiauton kuljettaja
Elintarvikkeiden ja muiden tarvikkeiden päivittäinen kuljetus yhdistyksen pakettiautolla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.

· Pikkubussin kuljettaja
Yhdistyksen pikkubussin kuljettaminen sekä kaupunkiajossa että pidemmillä retkillä ja matkoilla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.

· Keittiötyöntekijä
Keittiön erilaiset työtehtävät osaamisen mukaan. Alan koulutus, kassankäyttötaito ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Hygieniapassi on mahdollista suorittaa työn ohessa työnantajan kustantamana.

TST-TEXVEXIN TYÖKOKEILUPAIKAT

TST-Texvex tekstiilikierrätys tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia yli 300 päivää työmarkkinatukea saaneille turkulaisille työttömille. Työtehtäviä on tekstiilin lajittelussa, materiaalin käsittelyssä, ompelimossa sekä myymälässä ja siivouksessa.

Tarjoamme viihtyisän työskentely-ympäristön sekä mahdollisuuden kokeilla uusia tehtäviä sekä saada kokemusta tekstiilikierrätyksen ja asiakaspalvelun parissa.

Jos kiinnostuit jostakin tehtävästä, ota yhteyttä Texvex-ohjaajiin ja varaa aika haastatteluun.

Päivi Lintula, p. 040 129 7650 tai
Hanna Manninen, p. 040 129 7670