Projektityöntekijän paikka Viuhka-projektissa

tst-juhlavuoden-logo-nettiinEtsimme projektityöntekijää uuteen projektiin, jonka toiminta kohdentuu +35-65-vuotiaisiin, pitkään työttömänä olleisiin henkilöihin. STEA:n rahoittama ja Turun Seudun TST ry:n hallinnoima Viuhka-projekti tarjoaa arjen tukemiseksi palveluohjausta mm. vertaistuki- ja muihin projektissa mukana olevien tahojen toiminnallisiin ryhmiin.

Projektityöntekijä osallistuu asiakkaiden hankintaan ja ohjaamiseen projektin eri palveluihin käymällä keskusteluja projektiin osallistujien kanssa. Hän liikkuu kentällä yhteistyöverkon tarpeiden mukaan ja tekee osin jalkautuvaa työtä. Hakijalla tulee olla suoritettuna sosiaalialan tai muu soveltuva koulutus sekä työkokemusta alalta. Valittavalta henkilöltä toivomme joustavuutta, avointa ja reipasta työskentelyotetta sekä hyviä verkostoitumistaitoja. Katsomme eduksi halun ohjata myös itse tavoitteellisia pienryhmiä.

Avoimen hakemuksen CV:n kera voi lähettää 19.2. mennessä osoitteella marita.skippari@tstry.com tai ”VIUHKA”, Turun Seudun TST ry, Kanslerintie 19, 20200 Turku. Työ alkaa maaliskuussa 2017 sosiaali- ja terveysministeriön vahvistettua STEA:n rahoitusehdotuksen.