Arkisto: toukokuu 2017

Retkelle Viikinsaaren kesäteatteriin 6.7. vielä vapaita paikkoja!

”Mies joka ei osannut sanoa EI” Viikinsaaren kesäteatterissa Tampereella torstaina 6.7.2017 Näytös klo 14. Viimeinen ilmoittautumispäivä 13.6.2017! Näytelmä perustuu Risto Jarvan vuonna 1975 ohjaamaan elokuvaan ja sen on kirjoittanut Jussi Kylätasku. Esitys kertoo pastori Aimo Niemestä, joka palaa ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen kotikonnuilleen Suomeen ja hänet palkataan saman tien seurakunnan ensimmäiseksi parisuhdeneuvojaksi. Esitys on tulvillaan kommelluksia, […]

Työkokeilumahdollisuuksia TST-Texvexissä!

  TST-Texvex tekstiilikierrätys tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia yli 300 päivää työmarkkinatukea saaneille turkulaisille työttömille. Työtehtäviä on tekstiilin lajittelussa, materiaalin käsittelyssä, ompelimossa sekä myymälässä ja siivouksessa.

Työttömyys laskenut, pitkäaikaistyöttömyys vaivaa edelleen

Tilastokeskuksen äskettäin julkaisemien tilastojen mukaan työttömien määrä Suomessa on vähentynyt. Vuoden 2016 lopussa työttömiä oli yhteensä 356 000 henkilöä. Tästä määrästä noin kolmasosa oli ollut ilman töitä alle 6 kuukautta. Sen sijaan pitkäaikaistyöttömien, eli vähintään vuoden ilman töitä olleiden, osuus on viime aikoina selvästi kasvanut. Lähde: Turun Sanomat 26.5.

Palaako? – tupakasta vieroituksen vertaistukiryhmä

Tarkoitettu kaikille jäsenille, jotka ovat ajatelleet vähentää tai lopettaa tupakoinnin. Mukaan mahtuu 8 henkilöä. Ryhmä alkaa 5.5.2017 klo 12 – 13.30 A-kerhohuoneessa Kokoontuminen viikoittain ja tapaamisia on yhteensä seitsemän kertaa. (5.5., 12.5., 19.5., 26.5., 2.6., 9.6. ja 16.6.)

Linnunpönttöjä alehinnoilla!

Myynnissä myös erikokoisia kukkalaatikoita.

Kesäkukkien taimia

Kiinnostaako kesäkukat? Pihapartyn ohjelmassa 31.5. kesäkukkien tunnistuskilpailu ja taimien vaihtoa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Tuula puh. 044 7007 426 tuula.lempinen(ät)tstry.com

Matalan kynnyksen ATK-opetusta aloittelijoille

7.3.-30.5.2017 (TI ja PE klo 12-14:30) järjestetään matalan kynnyksen ATK-opetusta Toimintakeskuksen ICT-luokassa. Henkilökohtaista opetusta niille, jotka eivät ole aikaisemmin käyttäneet tietokonetta. Lisätietoja oheisessa ilmoituksessa.

Texvex suljettu PE 26.5.

TST-Texvex on suljettuna 25.5.-26.5.2017. Toimintakeskus on kuitenkin avoinna normaalisti perjantaina 26.5.2017.

Pihaparty 31.5.: Frisbeegolf-palkintoja yhä noutamatta!

Pihaparty tapahtumassa (31.5.) pelatussa Viuhka-projektin Frisbee-golf-kilpailussa voittaneiden palkintoja on vielä lunastamatta. Palkinnot noudettavissa Riku Salolta, Viuhka-projektin työhuoneelta (ruokalaa vinosti vastapäätä). Onnea voittajille! Katso, onko nimesi alla olevassa listassa.

Vertaistukiryhmissä jutellaan elämän huolista

Ahdistaako? Oletko yksinäinen? Tule juttelemaan erilaisista elämän huoliin ja murheisiin liittyvistä aiheista. Elämänhallinnan ARVO-ryhmä ja Painonhallinnan AINO-ryhmä kokoontuu pienryhmissä käsittelemään ja keskustelemaan kokemuksista ja omista tavoitteiden esteenä olevista asioista. Tule rohkeasti mukaan! Painonhallinnan AINO-ryhmä Tiistaina 30.5. klo 10-12 Elämänhallinnan ARVO-ryhmä Tiistaina 30.5. klo 14-16 Tule rohkeasti mukaan! Jos sinulla on kysyttävää: taimi.rasanen (ät) gmail.com  

Matka Helvetinjärvelle 12.-13.6.

Metsä- ja luontokerhon matka Helvetinjärvelle 12.-13.6.2017. Lähdemme tutustumaan Helvetinjärven hienoihin maisemiin. Lähtö Kanslerintieltä klo 8 ja paluu klo 16. Ilmoittautumiknen 1 vko ennen, hinta 14 euroa. Yhteyshenkilö Mikko Urpo. Varustus: Yöretkivarustus, saappaat, kompassi, eväät. Ilmoittautuminen 5.6. mennessä Infoon!

On aika juhlia ja on aika olla hiljaa!

KEVÄTHARTAUS Tiistaina 30.5. kello 12 Toimintakeskuksen Kotipesähuone. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Retkelle Ruissaloon 30.5.

Luontokerhon järjestää retken Ruissaloon. Lähdemme Aurajoesta Martinsillalta aamulla kello 10 vesibussilla Kansanpuistoon, josta patikoimme kasvitieteelliseen puutarhaan. Ilmoittautuminen 26.5. klo 12 mennessä toimintakeskuksen Infoon.

Kesäkukkien tunnistuskilpailu Pihapartyssä 31.5.2017

Pihapartyn kesäkukat parhaiten tunnisti Taisto Rantanen tuloksella 5/6. Onnea voittajalle! Kukat vasemmalta oikealle olivat seuraavat: Härmesalvia Timanttikukka Verbena Samettiruusu Koristetupakka Marketta

Pihapartyn kirjainkeräilykilpailun tulokset

Pihapartyn 31.5. haastava kirjainten keräilykilpailu päättyi Pastorin voittoon. Hänet palkittiin Paavarotti-mökin vuorokauden majoituslahjakortilla. Osallistujia oli 18, joista lohdutuspalkinnoille ylsivät Satu Palosaari (2 ruokalippua) ja Terhi Seppänen (1 ruokalippu). Onnea voittajille! Palkinnot ovat noudettavissa infosta.

Kaikille avoin Pihaparty 31.5.

Hannu Isotalo lausui tapahtuman avajaissanat kello 11:00 (kuva). Paljon ohjelmaa toimintakeskuksen sisällä ja ulkona. Lue lisää tapahtumasta. Pihapartyn 31.5.2017 tunnelmakuvia löytyy lisää TST:n Facebook-sivulta albumista (ei vaadi Facebook-kirjautumista tai tunnuksia).

EU-ruoka-apua saapui

EU:n ruoka-apua saapui tiistaina TST:n varastoon, tällä kertaa lähinnä jauhoja. Ruoka-apua saa tiistaisin klo 10-14 Toimintakeskuksen päädystä. EU-apu on tarkoitettu kaikille.

Nopeat elävät – vielä yksi teatterilippu jäljellä!

Heli Laaksosen tekstiin pohjautuvan teatteriesityksen Eloheinäkesä ennakkonäytökseen on vielä yksi lippu jäljellä. Hinta 23€. Varaus ja maksu viimeistään 24.5. infoon. Esitys on 16.6. Samppalinnan kesäteatterissa.

Keilailun Mestaruudesta miteltiin Kupittaalla

Turun Seudun TST ry:n KEILAILUN MESTARUUSKISAT käytiin 8.5.2017 Kupittaan Keilahallissa. KATSO KUVAT TÄÄLTÄ. Osallistujia paikalla oli noin 17 henkeä, ja kisa käytiin henkilökohtaisessa 3 sarjassa sekä joukkuekilpailuna niin ikään 3 sarjassa. Henkilökohtaisen kilpailun voitti Arto P, toiseksi keilasi Timo V ja pronssia nappasi Anja R. Joukkuekilpailun voitti Timon, Esan ja Heikin joukkue. Tulokset nähtävillä TST:n […]

Kesäistä yhdessäoloa Ruissalon Kansanpuistossa 14.6.

Lehdistötiedote 13.6.2017 Turun Seudun TST ry järjestää kaikille avoimen Ruissalo-päivän 14.6.  Kansanpuistossa klo 10-14. Luvassa on pallopelejä ja kilpailuja, teatteria, musiikkia ja muita esityksiä. TST ry on kutsunut tapahtumaan raumalaisen yhteistyöjärjestön, ja ohjelmassa on esimerkiksi Turku-Rauma -lentopallo-ottelu ja tietovisailu kaupunkien kesken. Yhdistys tarjoaa maksuttomia risteilyjä TST ry:n Anna Duuni -veneellä, lähtöpaikkana Kansanpuiston Föli-laituri. Paikalla on […]