Uutisaiheet: Ajankohtaista

Vuodenvaihteen jäsenkysely

23. marraskuuta 2017 ja 31. tammikuuta 2018 välisenä aikana järjestettiin Turun Seudun TST ry:n jäsenten keskuudessa jäsenkysely. Kysely oli onnistunut. Yhdistys sai runsaasti tietoa tämänhetkisestä toiminnasta ja sen kehittämistarpeista. Lue Hanna Mannisen raportti kyselyn tuloksista: TST Jäsenkysely 2017-2018

Väkertäjien pääsiäisaskartelua

Tiistaina 20. maaliskuuta klo 10 Väkertäjät kokoontuvat Peräkammariin pääsiäistunnelmissa. Tehdään tupsutipuja ja -pupuja, vaikka kukkakoristeeksi. Tervetuloa!

TST-Radio- ja Kamerakerhon kuukausikokoukset 21.3.

Radiokerho järjestää koulutusta TST:n jäsenille, jossa opitaan mm. radiojournalismin etiikkaa ja perehdytään Audacity -editointiohjelmaan, H2-Zoom -tallentimeen, tarpeiston tekniikkaan sekä wav- ja mp3 tallennusmuotoihin. Mikäli kiinnostuit, tule mukaan Radiokerhon kuukausikokoukseen keskiviikkona 21. maaliskuuta klo 10-12 Ullakkotilassa tai Torstaihuoneessa. Myös Kamerakerho järjestää koulutusta TST:n jäsenille. Osallistujilla on pääasiassa omat digi-, kännykkä- ja videokamerat sekä tietokoneet ja skannerit. […]

Lukutoukat kokoontuu 21.3.

Lukutoukat -kirjallisuuspiirin käsittelyssä Pirjo Tuomisen kirja Kaarina Hannuntytär. Tapaaminen keskiviikkona 21. maaliskuuta klo 13-15 Kotosalla-senioritalon yhteistilassa, Kutomokatu 1, 7 krs. Tervetuloa!

Jorma Saaren tietokilpailu 21.3.

Jorma Saaren visainen yleistietokoitos järjestetään jälleen Torstaihuoneessa 21. maaliskuuta klo 14 Tule haastamaan itsesi ja TST:n tietäjät!

Yhdistyksen vuosikokous 22.3.

Turun Seudun TST ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään Torstaina 22. maaliskuuta klo 10 Toimintakeskuksen Monitoimitilassa. Ilmoittautuminen alkaa klo 9.15. Ota jäsenkorttisi mukaan. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Mikäli olet halukas tutustumaan etukäteen tilinpäätöstietoihin, ne ovat noudettavissa Infosta. Tervetuloa!

TST-Texvex TST-Radion haastattelussa

TST-Radio teki haastattelun TST-Texvexistä sen toiminnan kaksivuotisen taipaleen kunniaksi. TST-Texvexin avajaisia vietettiin kaksi vuotta sitten 7.3.2016 Kanslerintiellä. Haastattelussa ohjaajat Päivi Lintula ja Hanna Vänni. Mukana myös Texvexin työpisteissä työskenteleviä. Kuuntele haastattelu Radio Robin Hoodin sivuilta. (Kesto noin 18 min.)

TST-Texvex Koti ja maaseutu -lehdessä

Maa- ja kotitalousnaiset esittelevät TST-Texvexin toimintaa julkaisemansa ammatti- ja järjestölehden uusimmassa numerossa Koti ja maaseutu 2/2018.

Viuhka-projekti TST-Radion haastattelussa

TST:n Viuhka-projektin projektipäällikkö Marita Skippari ja projektityöntekijä Riku Salo TST-Radion haastateltavana Kuuntele haastattelu Radio Robin Hoodin sivuilta. Kesto noin 18 minuuttia.

Liian paksu perhoseksi Teatteri Akselissa

”Sisko Istanmäen Liian paksu perhoseksi on vahva rakkaustarina arjen keskiössä. Kaisun ja Ernin tarina on kiehtovaa arjen uurastusta, jossa on sekä myötä – että alamäkeä. Näytelmän vire vaihtelee koomisesta dramaattiseen, myös musiikilla on hyvin olennainen osa tapahtumien kulussa.” TST:n jäsenille on varattu 20 lippua Teatteri Akselin yleisökenraaliin keskiviikkona 21. maaliskuuta klo 19. Lippujen hinta on […]

Kuntovitonen 26.5.

Naisten kuntovitonen järjestetään Turun urheilupuiston yläkentällä lauantaina 26. toukokuuta. TST:n jäsenille on varattu 50 lippua edulliseen 10€:n hintaan! Ilmoittaudu mukaan ja hae omasi Infosta!

Outioke perjantaina 23.3. klo 17–21

Outioke laittaa musiikkijalkasi vipattamaan! Tule laulamaan karaokea ja nauttimaan illasta musiikin parissa. Saatavilla myös iltapalaa, hinta 3€, varaukset Infoon viimeistään keskiviikkona 21.3. Pe 23.3. klo 17–21 Torstaihuoneessa.  

Anna Duunin kansimieskurssi

Kansimieskurssi on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille, jotka sitoutuvat toimimaan kesällä Anna Duunin kansimiehinä. Kurssille mahtuu enintään 8 henkilöä. Ilmoittaudu Infoon tiistaina 27. maaliskuuta klo 12 mennessä. Kurssi koostuu teoriaosiosta ja käytännön harjoittelusta. Teoriaosio järjestetään kahtena päivänä: keskiviikkona 28. maaliskuuta klo 12-16 ja perjantaina 6. huhtikuuta klo 10-16 Torstaihuoneessa. Lue lisää teoriaosion sisällöstä Koulutus- ja kerhotoimintaoppaasta. Käytännön […]

RUORI2-hankkeen Hyvinvointi-iltapäivä 27.3.

Uutta suuntaa terveyteen ja työ- ja toimintakykyyn hakeva RUORI2-hanke järjestää Hyvinvointi-iltapäivän TST:llä tiistaina 27. maaliskuuta klo 12-15. Virtaa päivään – arvosta untasi ”Riippumaton elämä” Kaikki hauska on hyvää vatsalle – paino ja paineet hallinnassa Tulevaisuus alkaa tästä hetkestä – omat haaveet matkaoppaana Vapaa pääsy! Kahvitarjoilu!

SWOT-työpaja 9.4. klo 12–14

Jotta yhdistys pysyy elinvoimaisena, on uusien jäsenten rekrytointi tärkeää. SWOT-työpajassa pohditaan jäsenhankinnan kehittämistä ja keinoja uusien jäsenten hankkimiseen sekä toimintaan sitouttamiseen yhdessä henkilöstön ja jäsenten kanssa. Kaikki yhdistyksen kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt ovat tervetulleita.   Työpaja järjestetään maanantaina 9.4. klo 12–14 Torstaihuoneessa. Lisätietoja: Hanna Manninen, hanna.manninen@tstry.com  

Työllä tehden –hankkeen toinen toimintavuosi käynnistynyt

Turun Seudun TST ry toimii aktiivisesti työttömyyden vähentämiseksi. Varsinkin pitkäaikaistyöttömyyden nujertaminen vaatii erityistä tukea. TST:n Työllä tehden -hanke sisältää mittavan keinovalikoiman työnhakujaksoineen. Jaksot myös täyttävät aktiivimallin ehdon aktiivisuuden todentamisesta. Lue lisää Työllä tehden -hankkeesta hankkeen nettisivuilta ja viimeisimmästä lehdistötiedotteesta.  

Uusi Tärppi on täällä!

Jäsenlehti Tärpin uusin numero 1/2018 on ilmestynyt! Juttuja mm. TST:n työntekijöistä, uuden puheenjohtajan puuhakkaasta arjesta ja muusta mukavasta! Tarkkaile postiasi tai lue heti nettisivuiltamme!

Terveysmetsä-luento TSTO:lla to 8.3.

Arjen voimanlähteitä luentosarja alkaa to 8.3.  Ensimmäisen kerran aiheena  on  Terveysmetsä: Luonnon tutkitut hyvinvointivaikutukset ja vinkkejä niiden hyödyntämiseen. Biologi Adela Pajunen, Terveysmetsä-kirjan (2017) toinen kirjoittaja, kertoo luonnossa liikumisen hyväätekevistä vaikutuksista. Paikkana Turun suomenkielinen työväenopiston auditorio Kaskenkatu 5 klo 13 alkaen. Tilaisuus on maksuton, tervetuloa! Järjestää TST ry/ Viuhka-projekti yhdessä TSTO:n kanssa.  

Titaniiic!! Teatteriravintolassa ti 13.3.

Otetaan yksi 269 metriä pitkä ja 46328 tonnia painava uppoamaton laiva, kolme miljoonaa pulttia, 14 000 rakentajaa ja 10 000 hehkulamppua. Lisätään 1316 matkustajaa, 913 työntekijää, 40 000 kananmunaa, 1 500 pulloa viiniä sekä 36 000 appelsiinia… ja yksi jäävuori. Heitetään sekaan kaksi näyttelijää ja kunnianhimoinen tavoite: näytellä koko uppoamattomaksi luonnehditun valtamerialuksen historia. Alle kahdessa […]

Keskiaikaiset markkinat hakee harrastajanäyttelijöitä

Turun Suurtorin keskiaika ry hakee harrastajanäyttelijöitä Keskiaikaisilla markkinoilla 28.6.–1.7.2018 esitettävään ulkoilmanäytelmään. Keskiaikaiseen Turkuun sijoittuvan näytelmän hakuaika päättyy tiistaina 20.3.2018. Hakijoilta ei vaadita etukäteen keskiaikaharrastaneisuutta tai aiempaa kokemusta näyttelijäntyöstä. Reippaus, rohkeus, iloinen ja positiivinen asenne sekä kyky työskennellä suuressakin ryhmässä ovat sen sijaan tärkeitä. Hakulomake ja lisätietoja tapahtuman nettisivuilla.    

CV-päivystys

Työllä tehden -hanke järjestää teknistä tukea CV:n tekemiseen ICT-luokassa. Seuraava CV-päivystys perjantaina 23. maaliskuuta klo 10. CV-päivystys palvelee myös perjantaisin 6.4., 20.4., 11.5. ja 25.5. klo 10. Tervetuloa tekemään tai päivittämään ansioluettelosi!

Porinapuikot kokoontuu 14.3. Kotipesässä

TST:n uusi kerho, Porinapuikot, kokoontuu taas keskiviikkona 14. maaliskuuta klo 10-12 Kotipesässä. Porinapuikot on matalan kynnyksen käsityö- ja keskustelukerho, jossa tehdään omia käsitöitä ja keskustellaan jostakin yhdessä sovitusta aiheesta. Lämpimästi tervetuloa!

Englannin ja ruotsin keskustelukerhot keskiviikkoisin

Englannin ja ruotsin keskustelukerhot jatkavat keskiviikkoisin Peräkammarissa. Englanniksi keskustellaan klo 11-12 ja ruotsiksi klo 12-13. Wellcome! Välkommen!

Olympiaveikkauksen tulokset

Etelä-Korean Pyeongchangin talviolympialaiset päättyivät ja niiden myötä päättyi myös Tietotuvan suuri Olympiaveikkaus.

Jorma Saaren tietokilpailun 22.2. tulokset

Tasaväkisen tietomittelön tulokset ovat seuraavanlaiset:                           Onnittelut voittajille! Palkinnot ovat noudettavissa Infossa! Seuraava tietokilpailu 22. maaliskuuta.

”Love Me Tinder” Emma-teatterissa 6.6.

Love Me Tinder on komedia treffailusta käsiteltynä tavalla, joka koskettaa kaikenikäisiä rakkaudennälkäisiä. Mukana on näkökulmia sekä nuorten, keski-ikäisten kuin vanhusten vaikeudesta löytää se oikea – koska suurin osa ihmisistä kuuluu niihin vääriin. Lähde mukaan kesäiselle teatterimatkalle luonnonkauniin Naantalin Kailon saareen keskiviikkona 6. kesäkuuta. Näytös alkaa klo 19. Liput 22€. Ilmoittautumiset Infoon viimeistään perjantaina 4. toukokuuta. […]

Hyvinvointipäivä 2.3.

Perjantaina 2. maaliskuuta vietetään TST:n hyvinvointipäivää. Ohjelmassa muun muassa: Infotilaisuus TST:n toiminnasta tuleville jäsenille ja muille kiinnostuneille klo 10-11 Torstaihuoneessa Turun ammatti-instituutin opiskelijat: ilmainen hiustenleikkuu valmiiksi pestyille hiuksille. Vain jäsenille! Filha ry: uloshengityksen mittauksia mikrospiro- ja häkämittareilla Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala: kulttuuri- ja liikuntasisältöjen esittelyä. Joko tunnet Kimmoke-rannekkeen? KasarmiTalli (jäsenravintola): hedelmäsalaatin maistatus. Runsas salaattipöytä 2,30€ Oriflamen […]

Naistenilta 8.3.

Naistenpäivänä 8. maaliskuuta vietetään Naisteniltaa. Ohjelmassa mm. jalkahoitoa & käsikuorintaa opastettuna, meikkausta sekä pienimuotoinen muotinäytös Texvexin tuotteilla. Tilaisuudessa mahdollisuus tehdä tuotetilauksia sekä ostoksia. Mukana myös uusi korteista tulkitsija, istunto 10€. Illan hinta 6€. Hintaan sisältyy runsas iltapala. Max. 20 hlöä, vain jäsenille. Kerro ilmoittautuessa, osallistutko korttien tulkintaan. Torstaina 8.3. klo 16.30-20.00 KasarmiTallissa. Ilmoittautuminen ja maksu […]

Jäsenkonekorjaamo / neuvonta on avoinna!

Huollata ja korjauta tietokoneesi! Älä osta heti uutta! Kysy myös neuvoa tietokoneiden käyttöön liittyvissä asioissa! Töiden vastaanotto ja luovutus jäsenkonekorjaamossa ja -huollossa avoinna ma-pe klo 10-13. Ota yhteyttä: jasenkonekorjaamo@tstry.com Muistathan esittää jäsenkorttisi asioidessasi kanssamme! Kiitos!

ATK:n perusteita TST:n jäsenille

Odotettu ATK:n perusteet -kurssi jatkuu! Kurssille voivat osallistua kaikki TST:n jäsenet, jotka kokevat tarvitsevansa apua tietokoneen käytössä. Ryhmät tiistaisin: Ti 13.3. Ti 20.3. Ti 27.3. Ti 3.4. Ti 17.4. Ti 24.4. Ti 15.5. Ti 29.5. klo 9-10 uudet oppilaat klo 10.15-11.15 syksyllä aloittaneet tai muuten pidemmälle ehtineet Ei ennakkoilmoittautumista. Kurssin kaikki päivämäärät ja kellonajat myös […]

Tšehovia Linnateatterin Teatteriravintolassa

LOKKI la 10.3. klo 19:00 paikkana Teatteriravintola (Linnankatu 31) Nelinäytöksinen komedia 80 minuutissa. Kaksi valloittavaa näyttelijää, Ella Mettänen ja Eero Ojala, kaivautuvat hurmaavan groteskilla otteella Anton Tšehovin klassikon ytimeen. Mitään ei ole Lokkiin lisätty, jotain on kylläkin poistettu, mutta huumori ja draama säilytetty.  Esitys kunnioittaa alkuperäistekstin luonnetta ja etenkin Tšehovin ajatusta siitä, että Lokki on […]

Jäsentoimijoiden kokous 16.2.

Kaikki jäsentoimijat, tervetuloa kokoustamaan ja vaihtamaan ajatuksia! Perjantaina 16. helmikuuta klo 11 A-kerhohuone.

Avustavan ohjaajan paikka avoinna puupajalla

TST ry hakee 100 %:n palkkatuella ohjaajaa puupajaan Kanslerintielle. Tehtävään kuuluu pienimuotoisten puu-, maalaus- ym. töiden ohjaaminen ja suunnittelu sekä kiinteistöhuoltotehtävien ohjaus. Edellytyksenä tehtävään on taito käyttää pajassa olevia pientyökaluja, ohjaus- tai esimieskokemus, kädentaidot, jämäkkyys sekä joustavuus muuttuvissa tilanteissa. Työaika on 4h 50min / päivä. Tehtävä on osa Työllä tehden -hanketta ja on määräaikainen (max […]

Hyvää ystävänpäivää!

Ystävyys on kuin pikkuinen ukko, jolla on taskussa avain ja lukko. Niillä se sitoo ystävät yhteen, niin kuin maamies pellolla lyhteen. TST toivottaa kaikille sydänlämpimästi hyvää ystävänpäivää!

Syyssonaatti 12.4.

Syyssonaatti on tunnistettava ja väkevä esitys äidistä ja tyttärestä, ihmisistä, jotka ovat yhtä ristiriitaisia kuin rakastettavia, ja kysymyksistä, jotka ovat pelottavia mutta väistämättömiä. Legendaarisen Ingmar Bergmanin Syyssonaatti -elokuvan käsikirjoituksen on suomentanut Jukka-Pekka Pajunen ja näyttämölle dramatisoinut ja ohjannut Pasi Lampela.   Osissa Satu Silvo, Leena Pöysti, Carl-Kristian Rundman ja Ulla Raitio. Espoon kaupunginteatterissa torstaina 12. […]

Lottovoitto

TST:n teatteriryhmä hakee näyttelijöitä kevätproduktioonsa ”Lottovoitto”. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta näyttelemisestä tai teatterista. Riittää, kun olet innostunut aiheesta ja valmis sitoutumaan kolmeksi kuukaudeksi mitä mukavimman teatteriryhmän luovaan hulluuteen! Harjoittelemme maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-17.30 Toimintakeskuksen Monitoimitilassa. Ota ihmeessä yhteyttä ja tule mukaan! Juha Nordman p. 045 135 5861 viikinkisoturi(ät)gmail.com

TST:n koulutusoppaassa huikea tarjonta

Tässä TST:n koulutus- ja kerhotoimintaopas 2018, ole hyvä. Huomaathan, että tämän vuoden versio on nyt ensimmäistä kertaa pelkästään digitaalisena. Sähköisiin palveluihin siirtyminen vähentää paperinkulutusta ja on siten parempi valinta ympäristölle. Opas on nopeammin päivitettävissä, mikä auttaa meitä tarjoamaan ajankohtaista tietoa yhdistyksen vertais- ja koulutuspalveluista. Digiaika on nykyaikaa ja loikkaamme kehitykseen mukaan! Opas luettavissa täältä

Uusi jäsenyytesi vuodelle 2018

Vuoden 2017 jäsenkortti ei ole enää voimassa, muista uusia jäsenyytesi Infossa. Samalla varmistat jäsenetusi vuodelle 2018 vain 8 eurolla! Info avoinna ma-pe klo 9-14

2€ Kassipäivät torstaina ja perjantaina

TST-Texvexin kokonaisedullisia 2 euron Kassipäiviä vietetään torstaina 1. ja perjantaina 2. helmikuuta Kanslerintiellä ja Varissuolla. Tule tekemään edullisia ostoksia! TST-Texvex, Kanslerintie 19 avoinna to klo 9-15 ja pe klo 9-14. TST-Texvex Varissuo, Hintsankuja 4 avoinna to ja pe klo 10-14.30.

Ystävänpäivän lahjakorttiarvonta vähävaraisille lapsiperheille

Joulun alla suoritettu lahjakorttiarvonta saa nyt jatkoa! Jaossa on jälleen S-ryhmän 30 euron lahjakortteja. Voit osallistua lahjakorttien arvontaan, jos olet TST ry:n jäsen, sinulla on alaikäisiä huollettavia, eikä onni suosinut sinua joulun 2017 arvonnassa! Käy täyttämässä arvontalomake Toimintakeskuksen Infossa osoitteessa Kanslerintie 19 perjantaihin 9. helmikuuta klo 14 mennessä. Arvonta suoritetaan viikon 7 alussa ja voittajille […]

TST-Texvexin Varissuon myymälä auki

TST-Texvex Varissuo avasi ovensa maanantaina 22. tammikuuta. Varissuon myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-14.30 Majanummen toimitalossa, Hintsankuja 4:ssä. Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Huomaathan, että Varissuon kirppis ei vastaanota tekstiilejä, vaan poistotekstiilit voi tuoda TST-Texvexin keräyspisteeseen Kanslerintie 19:ään.

Bridgen alkeis- ja peruskurssit 17.1.

Nyt on mahdollisuus opetella uusi peli ja tulla mukaan pelaamaan bridgeä. Bridgen alkeiskurssi järjestetään ke 17.1. klo 17.30-19 Torstaihuoneessa. Et tarvitse aiempaa osaamista, halu oppia uusi taito riittää! Samana päivänä järjestetään myös bridgen peruskurssi klo 19-21, joka on suunnattu aiemmin kurssilla käyneille tai jo peliä osaaville. Torstaihuone. Tule pelaamaan!

Jäsenompelimo on avoinna

Ompelimo on avoinna ma-pe klo 9-13. Palvelut on tarkoitettu vain jäsenille. Jäsenkortti esitettävä työtilauksen yhteydessä. Korjaamme vaatteet ja muut tekstiilit edulliseen hintaan. Käsittelemme ainoastaan puhtaita vaatteita ja tekstiilejä. Asiakkaan tulee itse hankkia tarvittavat materiaalit, esim. vetoketjut. Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Tervetuloa!

Bensakortteja jaossa työttömille – vielä ehdit!

Neste ja Ponsse ovat yhdistäneet voimansa kampanjassa suomalaisen työn puolesta. Työttömien Keskusjärjestö on valittu kampanjan yhteistyökumppaniksi. Yhtiöt lahjoittavat kampanjassa työttömille työnhakijoille polttoainetta työhaastattelujen ja keikkatyön helpottamiseksi. Polttoaine jaetaan arpomalla 1000 euron suuruisia etukortteja. Jos olet TST ry:n jäsen ja työtön työnhakija, voit osallistua bensakorttiarvontaan Infossa pe 19. tammikuuta mennessä. Kampanjasta lisää Nesteen sivuilla. 

Digiolkkarista työelämään -hankkeen verkosto kokoontui TST:llä

Turun Seudun TST ry:n tiloissa kokoontui 11. joulukuuta 2017 Digiolkkarista työelämään –hankkeen verkosto vieraanaan kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta. Tapaamisessa käytiin läpi hankkeeseen kuuluvien yli 54-vuotiaiden työnhakijoiden kokemuksia ja tarpeita, joista he itse kertoivat. Lue juttu Turun AMK:n sivuilta.

Torstaipalaveri 1.2.

Älä unohda torstaiaamun tärkeintä tapahtumaa!

Jäsenompelimo avaa 15.1.

TST:n Ompelimo avataan jälleen ma 15. tammikuuta. Palvelut ovat tarkoitettu vain jäsenille. Jäsenkortti esitettävä työtilauksen yhteydessä. Korjaamme vaatteet ja muut tekstiilit edulliseen hintaan. Käsittelemme ainoastaan puhtaita vaatteita ja tekstiilejä. Asiakkaan tulee itse hankkia tarvittavat materiaalit esim. vetoketjut. Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

Uusia kursseja tietotekniikasta kiinnostuneille

Somen maailma -kurssilla perehdytään sosiaalisen median saloihin ja tutustutaan mm. Facebookiin, Instagramiin, Snapchatiin ja muihin somesovelluksiin. Office365-kurssilla käydään läpi Word, Excel ym. yleisimmät toimisto-ohjelmat, jotka kuuluvat ko. pakettiin. Mobiililaitteet-kurssilla osallistujat tuovat mukanaan omat älypuhelimensa tai tablettinsa, joiden käyttöön ja ongelmiin perehdytään asiakaslähtöisesti. Windows 10 -kurssilla tutustutaan Windows 10-käyttöjärjestelmään. Tiedostonhallinta-kurssilla opitaan mm. tallentamaan oikein. Videon muokkaus […]

Lukutoukkien kokoontuminen 24.1.

Lukutoukat aloittavat tapaamiset jälleen ke 24.1. Vuoden ensimmäisenä kirjana käsitellään Eve Hietamiehen Yösyöttö (2011 Otava). Tervetuloa!

Puhdistustyöntekijän rekrykoulutus, haku päättyy 11.1.

Delete kouluttaa töihin 20 puhdistustyöntekijää teollisuus- ja kiinteistöpuolelle Länsi- ja Etelä-Suomeen. Tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat koulutusjakson jälkeen vakituiseen työsuhteeseen. Koulutus kestää 3,5 kuukautta. Työtehtävät koostuvat monipuolisista puhdistusalan tehtävistä. Koulutus on kokonaisuudessaan suunniteltu niin, että aiempaa osaamista tai koulutusta alalta ei vaadita. Hae viimeistään 11.1.2018, te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 676061). Tarkempia tietoja löydät TÄSTÄ.