Uutisaiheet: KasarmiTalli

Hygieniapassikoulutus 19.5.2017

Hygieniapassikoulutus pidetään tänä vuonna perjantaina 19.5.2017 klo 10.30-12.45 Torstaihuoneessa. Testi on heti koulutuksen päätteksi kello 13:00 alkaen. Hinta: 32 € jäsenet, 42 € ei-jäsen, uusinta 15 €. Hintaan sisältyy opetus, testi ja hygieniapassi. Virallinen henkilötodistus mukaan! Ilmoittautuminen 15.5. mennessä: tuula.lempinen@tstry.com, puh. 044 7007 426

Muutos perjantain ruokalistaan

KasarmiTallin henkilöstö on perjantaina koulutuksessa, joten perjantain ruokalistaan tulee muutos. Lounasvaihtoehdot ovat kasvis- ja lihakeitto. Tervetuloa maittavalle lounaalle!

Maanantaina murkinalle

Ruokaravintola KasarmiTalli avaa jälleen ovensa ma 4.1.2016 klo 8. Myös muut jäsenpalvelut kuten Info avoinna. Tiistaina toimintakeskus sulkee puolestaan ovensa loppiaisaaton johdosta klo 13 ja pysyy suljettuna keskiviikon 6.1.

Tiistain memo

Tiistaina 22.12. Toimintakeskus sulkeutuu jo kello 13.00 Lounasaika on klo 10 – 12, eikä aamupalaa ole tarjolla. Kahvia myydään kello 8.00 alkaen Muista noutaa tilaamasi jouluruoat KasarmiTallista klo 12.30 mennessä Jarmon vetämiä dynaamisen joogan tunteja ei pidetä

Lahjakortit voi noutaa Infosta 4.1.2016 alkaen

Kiitos yhteistyökumppanillemme Aamuset-lehdelle lahjakorttien lahjoituksesta!

Jouluinen lahjakorttiarvonta KasarmiTallissa 21.12.

Tilaa joulun herkut KasarmiTallista

INFO kiinni to 26.11.

TST ry:n Info on suljettu torstaina 26.11. Turun suomenkielisellä työväenopistolla pidettävän syyskokouksen vuoksi. Olethan paikalla ajoissa: jäsenyyksien tarkistaminen aloitetaan klo 9.45 – jäsenkortti mukaan! Ravintola KasarmiTalli on avoinna normaalisti klo 8-15.

Joulujuhla perjantaina 4.12.

Huom! Joulujuhlaan ei enää myydä lippuja, tilaisuus on täynnä!

Joulupihan avajaiset 1.12. Kanslerintiellä

Eu:n ruoka-avun elintarvikkeita jaossa TST ry:llä joulukuussa

Tänään torstaina

Torstaina 8.10. ei ole lauluryhmä Aina Duurin harjoituksia. Sen sijaan tänään vietetään Naisten Iltaa klo 18 – 21. Ruokaravintola KasarmiTallin tapahtumassa tarjoilua ja monipuolista ohjelmaa naisille. (Sisäänpääsy vain ennakkoon ostetuilla lipuilla). Tiedotus sulkee ovensa poikkeuksellisesti jo klo 14.30. Pahoittelemme asiakkaille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.  

Muutos ruokalistaan – perjantaina on keittopäivä

Perjantaina 18.9. pidettävä mielenilmaus saattaa vaikeuttaa kulkemista julkisilla liikennevälineillä, joten ruokaravintola KasarmiTalli varautuu mahdolliseen asiakaskatoon ruokalistan muutoksella. Siten perjantaina 18.9. viikkotiedotteen ruokalistassa mainittu wieninleike korvautuu lihakeitolla.

Onnea voittajille!

Sadonkorjuujuhlat Kanslerintiellä, tervetuloa!

Tule myymään tarpeettomia tavaroitasi pihatapahtumaan

Toimintakeskus suljettu torstaina 27.8. – tervetuloa Föri-risteilylle kanssamme!

Poikkeuksia KasarmiTallin aukioloajoissa

Ruokaravintola KasarmiTalli sulkee ovensa perjantaina 21.8. klo 13, ja siten myynti päättyy jo klo 12.30. Lounasaika perjantaina siis klo 11.00 – 12.30 ja lounasvaihtoehdot ovat pastaa tai perunaa hedelmäisen broileripadan kera tai lihakeitto. Ensi viikon torstaina 27.8. Toimintakeskus on suljettu TST ry:n ilmaistapahtuman vuoksi. Työttömien Föri-risteily Aurajoella -tapahtuma klo 11 – 14. Tervetuloa Barkerinpuistoon ja […]

KasarmiTallin Sinkku-ilta 30.10. Peruttu!

Ruokaravintola KasarmiTallin Naisten ilta torstaina 8.10.

Tiistaina onkin lihakeittopäivä

Jäsenille sähköisesti lähetetyn viikkotiedotteen tiedoista poiketen tiistaina 11.8. KasarmiTallin keittolounasvaihtoehtona on lihakeitto. Kaalikeittoa tarjotaan keskiviikkona. Tervetuloa lounaalle uudet ja vanhat jäsenet! P.s. EU-ruokakassien jako alkaa myös TST ry:llä joskus loppuvuodesta. Kassien jakoon tarvitaan vapaaehtoisia työntekijöitä ja mukaan mahtuu vielä! Ilmoittautumiset keittiöpäällikkö Tuula Lempiselle joko sähköpostitse: tuula.lempinen(ät)tstry.com tai puhelimitse: 044 7007 426.

KasarmiTalli palaa maanantaina normaaliin päiväjärjestykseen

Ruokaravintola KasarmiTalli on avoinna maanantaista 27.7. alkaen normaaliin tapaan. Aamiainen on tarjolla klo 8.00 – 9.30 ja lounas klo 11.00 – 14.30. Maanantaina 27.7. lounasvaihtoehtoina ovat kesäkeitto ja lihapullat. Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet!    

Sateella kahvimyynti Tietotuvassa

KasarmiTalli kesälomalla

Ruokaravintola KasarmiTallin henkilökunta lomailee maanantaista 6.7. alkaen seuraavan kolmen viikon ajan, jolloin ruokaravintola on suljettu. Ajalla 6.7. – 24.7. ei siis ruokailumahdollisuutta jäsenruokalassa. KesäTerassi on kuitenkin avoinna ma – pe klo 10.30 – 13.30 säävarauksella. Kaupasta tulevaa lahjoitusleipää jaetaan loma-aikana sisääntuloaulassa. KasarmiTalli toivottaa kaikille asiakkailleen hyvää kesää!

Palkkatuen määrärahat hupenivat: ei uusia työsopimuksia

Varsinais-Suomen TE-toimiston työvoima- ja yrityspalveluiden määrärahat ovat tältä vuodelta loppumaisillaan. Syynä tähän on osaltaan se, että työmarkkinatukirahat, joita ennen käytettiin myös palkkatukien osarahoituksena, siirtyivät Sosiaali- ja terveysministeriöltä Työ- ja elinkeinoministeriön hallittaviksi. TEM:n määrärahaa ei kuitenkaan lisätty vastaavalla summalla. Vaikka merkittävä osa työllistämismäärärahoista on kohdennettu pisimpään työttömänä olleisiin, oli rahaa kokonaisuudessaan varattu aiempia vuosia vähemmän. Käytännössä määrärahojen loppuminen tarkoittaa TST ry:llä […]

Grilli-ilta tänään – tervetuloa viihtymään!

Grilli-ilta Texasin ja Louisianan tyyliin perjantaina 26.6. klo 17.00 – 21.30 Kymmenen euron hintaisella lipulla saat ruoan lisäksi yhden ruokajuoman sekä tapahtuman livemusiikkikokemuksen kaupan päälle. Sisäänpääsy vain ennakkoon ostetulla lipulla. Tervetuloa grilliherkkujen pariin!  

KasarmiTallin valokuvanäyttely

KasarmiTalli jakaa hernerokkaa

Taimien vaihtopäivä

Kasarmitallin lounas 13.5.

Kesäkahvila auki!

Arkut avautuvat tiistaina

Karjala-viikkoa vietetään viikolla 16

Viikolla 16 vietetään KasarmiTallissa teemaviikkoa teemalla Luovutettu Karjala. Ruokaravintolassa tarjoillaan teemaan liittyvää ruokaa ja esillä on valokuvia Karjalasta. Näyttelyn rakentamisesta johtuen maanantaina 13.4. aamupala tarjoillaan poikkeuksellisesti Tietotuvassa. KasarmiTallin ovet avautuvat klo 11.00. Tervetuloa tutustumaan teemaviikon antiin! Karjala-viikkoa vietetään 13. – 17.4. KasarmiTallissa.

KasarmiTallin hinnat nousevat 7.4. alkaen.

Ruokalan aukioloajat!

KasarmiTallin ruokailu päättyy to 2.4. klo 12:30 Pääsiäisen vuoksi!

KasarmiTallimme ylpeänä hymiöilee!