Uutisaiheet: Ruokala

Jouluinen lahjakorttiarvonta KasarmiTallissa 21.12.

Sateella kahvimyynti Tietotuvassa

KasarmiTalli kesälomalla

Ruokaravintola KasarmiTallin henkilökunta lomailee maanantaista 6.7. alkaen seuraavan kolmen viikon ajan, jolloin ruokaravintola on suljettu. Ajalla 6.7. – 24.7. ei siis ruokailumahdollisuutta jäsenruokalassa. KesäTerassi on kuitenkin avoinna ma – pe klo 10.30 – 13.30 säävarauksella. Kaupasta tulevaa lahjoitusleipää jaetaan loma-aikana sisääntuloaulassa. KasarmiTalli toivottaa kaikille asiakkailleen hyvää kesää!

Kasarmitallin lounas 13.5.

KasarmiTallin Karjala-viikon aloitus

KasarmiTallin vuoden ensimmäinen teemaviikko

Keitto, keittoa! Maksutta!

Työllisty yhdistyksen

Turun Seudun TST ry:n Välityö-projektissa on avoinna paikkoja niille, jotka ovat olleet pitkään työttöminä. Jos sinulla on takana työttömyyttä vähintään 24 kuukauden verran viimeisen 28 kuukauden aikana, ja olet kiinnostunut työskentelemään asiakasneuvojana (info), korjausompelijana, tiedottajana tai järjestyksenvalvojana, ota yhteyttä projektipäällikköömme teija.leppamaki@tstry.com tai 044 7007 423. KasarmiTalli-ruokaravintolassamme on samoin työpaikkoja auki keittiötyöntekijöinä ja siistijöinä. Niistä voi kysellä lisää keittiöpäälliköltämme […]

KasarmiTallin loppuviikon menu

Loppuviikko mennään tällä menulla: Keskiviikkona kanakeittoa Torstaina hernekeittoa sekä lihalla että ilman sekä pannaria Perjantaina makkarakeittoa Ja nythän on vielä niin, että Rieskaruokala on tilapäisesti suljettu joten tervetuloa Kanslerintielle!

Ruokaravintolamme tiedottaa…

Perjantaina 12.12. ei aamupalaa eikä lounasta joulujuhlan vuoksi!

Vihanneksia ja meloneita tarjolla!

Myynnissä Talon salaattikastiketta.

Iso pullo     2,50 € Pieni pullo 2,00 €

Tänään lounaalla mm. ”keittiön lihapullat ja perunamuusi”.

Päivän kasvislisuke 24.09.

Tämän päivän kasvislisuke: porkkanaa, kesäkurpitsaa ja neulapapua.

Tarjolla Vihannespörssin lahjoittamia vihanneksia!

Päivän lounas 19.9.-14

To 9.10. klo 11-14.15 Hygieniakurssi. Paikka:Torstaihuone

Hygieniakurssin testaajana on Annukka Reponen, kouluttajana Tuula Lempinen. Kurssi sisältää noin kaksi tuntia teoriaa, jonka jälkeen tehdään harjoituskoe. Tämän jälkeen on varsinainen testi. Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka tarvitsevat työssään hygieniapassia. Kurssille otetaan 20 ensimmäistä ilmottautujaa. Ilmottautuminen ja maksu etukäteen keittiöön Tuula Lempiselle. Lisätietoja tuula.lempinen@tstry.com tai puh. 044 7007 426.

Päivän lounas 12.9.

Sadonkorjuujuhla TST:llä 3.9.2014 klo 11-14