Uutisaiheet: Liikunta

Selkäryhmä starttaa viikolla 42

Selkäryhmä kokoontuu Monitoimitilassa keskiviikkoisin klo 12–13. Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat tietoa selän hyvinvoinnista. Ryhmän ohjaajana toimii fysioterapeutti Jenna Walldén TULE-tietokeskuksesta. Ilmoittautuminen infoon!

Kimmokkeella liikuntaa, kulttuuria ja elämyksiä!

Kimmoke-rannekkeen voi hankkia perustoimeentulotukea, työmarkkinatukea, peruspäivärahaa tai työkyvyttömyyseläkettä saava turkulainen henkilö. Hinta 39 € / 6 kk. Kimmokkeella voit harrastaa liikuntaa Turun kaupungin uimahalleissa ja kuntosaleilla, ja pääset nauttimaan monenlaisesta kulttuurista ja urheiluelämyksistä. Syksyn 2016 aikana on mahdollisuus päästä esim. Wäinö Aaltosen museon tiistaikonsertteihin, salibandyliigan otteluun, Seikkailupuiston lastenteatteriin jne. Lisätietoa täältä.

Suosiota herättänyt selkäryhmä starttaa jälleen!

Ryhmä on suunnattu sinulle, joka kaipaat tietoa ja ymmärrystä selkäsi hyvinvointiin liittyen. Tavoitteenamme on antaa osallistujille tietoa, taitoa ja ymmärrystä selän oikeanlaisesta kuormituksesta, arjen valintojen vaikutuksista sekä liikunnan merkityksestä selän hyvinvoinnin kannalta. Ryhmän ohjaajana toimii fysioterapeutti Jenna Walldén TULE-tietokeskuksesta. Osallistujat saavat lisätietoa ryhmän toteutuksesta ennen ryhmän alkua. Selkäryhmä kokoontuu viikoilla 42-47 seuraavasti: ke 19.10. klo […]

TST RY:N KAIKILLE AVOIN PÖYTÄTENNISMESTARUUSKILPAILU SYYSKUUSSA

Pelaatko pingistä? TST:n pöytätenniskilpailu järjestetään monitoimitilassa syyskuussa, tule testaamaan pelitaitosi! Sitova ilmoittautuminen INFOON pe 26.8.2016 klo 13 mennessä. Pääpalkintona 3 kpl ruokalippuja KasarmiTallin ruokalaan.

Jalkapalloharjoitukset alkavat tiistaina 3.5.

Kevään ensimmäiset harjoitukset Kupittaalla Marli Areenan edessä tiistaina 3.5. kello 15-16. Harjoitukset kahden viikon välein samaan aikaan. Ei tarvitse ilmoittautua. Tevetuloa mukaan!

TST:n KEILAILUN MESTARUUSKISAT 2016 9.5.2016 Kupittaan keilahallissa

Turun Seudun TST ry KEILAILUN MESTARUUSKISAT 2016 Kupittaan keilahallissa maanantaina 9.5.2016 klo 13.00. Kokoontuminen ja joukkuekilpailun arvonta hallissa klo 12.30. Kilpailumuodot: Henkilökohtainen ja Joukkuekilpailu. 3 sarjaa. Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 6.5 klo 16.00 mennessä. Timo Vihersaari: 044-0331091 /timo.vihersaari@pp1.inet.fi Kilpailun johtaja

Uusi lihaskuntotunti Monitoimitilassa: PUMPPI joka ma & ke klo 12-13

Lisätietoja: http://www.tstry.com/wordpress/?page_id=26

TST ry:n sulkapallovuorot Manhattanilla jatkuvat toukokuun loppuun saakka

Sulkapallovuorot Manhattanin Sport Centerissä tiistaisin ja torstaisin klo 12 – 14. Tarjoushinta (5e/kenttä/tunti) voimassa toukokuun 2016 loppuun saakka.

Lisäys liikuntakalenteriin – Sin Moo Hapkido jatkuu perjantaisin

Korealaisen itsepuolustuslajin Sin Moo Hapkidon tekniikoihin perustuva itsepuolustuskurssi naisille perjantaisin klo 12 – 15 Monitoimitilassa.

Ohjatut liikuntatunnit alkavat viikolla 3 – kortit myynnissä nyt

Ohjatut liikuntatunnit käynnistyvät ensi viikolla ja viiden euron hintaiset tammikuun liikuntakortit ovat myynnissä nyt Infossa. Koko ohjelma tulee viikkotiedotteen mukana ja päivitetään nettiin perjantaina. Maanantaina ohjelmassa on klo 10 – 11 Mércian ohjaama Kuntojumppa ja kello 11 – 12 on Zumban vuoro. Kuntojumppa myös keskiviikkoisin klo 10 – 11. Tiistaina Sulon ohjaama joogatunti klo 10 […]

Sulkapallovuorot tarjoushintaan jatkuvat

Sulkapallovuorot jatkuvat taas, eli vuorot tiistaisin ja torstaisin klo 12 – 14 Manhattan Sport Centerissä. Kenttämaksu 5 € tunti per kenttä. Tarjous voimassa helmikuun 2016 loppuun. Vuorot vain TST ry:n jäsenille.

Tiistain memo

Tiistaina 22.12. Toimintakeskus sulkeutuu jo kello 13.00 Lounasaika on klo 10 – 12, eikä aamupalaa ole tarjolla. Kahvia myydään kello 8.00 alkaen Muista noutaa tilaamasi jouluruoat KasarmiTallista klo 12.30 mennessä Jarmon vetämiä dynaamisen joogan tunteja ei pidetä

Sulon liikuntatunneilla sijainen

Keskiviikon ja torstain (16. ja 17.12. ) jumppatunnit sekä joogatunnit ohjaa Mércia, koska Sulo on sairastunut. Tuntien sisältöön saattaa tulla muutoksia.    

Selkäryhmä tutustuu TULE-tietokeskukseen torstaina

Torstaina 10.12. on TULE-selkäryhmän viimeinen kokoontumiskerta, jolloin tutustutaan TULE-tietokeskukseen. Kokoontuminen tietokeskuksella klo 13.30. Osoite: Yliopistonkatu 19, Mehiläisen talon kauppakäytävä. Sisään kauppakäytävälle pääsee sekä Aurakadun että Kauppiaskadun puolelta.

Naisten itsepuolustuskurssi alkaa 11.12.

Joulukuun jumppakortti vain 5 €

Joulukuun 2015 koko kuun liikuntakortti vain 5 €. Tervetuloa!

TULE-ryhmä sauvakävelee ensi torstaina

TULE-selkäryhmä sauvakävelee torstaina 3.12. Varaudu siis asianmukaisin ulkovarustein ja ota omat sauvat mukaan, jos sinulla on!

Kävelytilaisuus huomenna Runosmäessä – osallistu ja vaikuta

  Tervetuloa kävelylle 19.11. Mitä Runosmäen vanhuskeskuksen ympäristön parantamiseksi voitaisiin tehdä? Mikä houkuttelisi ja helpottaisi ihmisten kulkemista ja liikkumista? Mikä ympäristössä tuottaisi iloa?  Turun kaupunki haluaa, että asukkailla on mahdollisimman hyvä ja esteetön arkiympäristö.  Haluamme tutkia yhdessä asukkaiden kanssa ylläpidon toimivuutta, kuten reittien talvikunnossapitoa, levähdyspaikkoja, hoidettuja puistoalueita, roskakoreja jne. Järjestämme 19.11. klo 17.30 Runosmäen vanhuskeskuksessa tilaisuuden, […]

TST ry:n sulkapallovuorot ovat alkaneet

Vaikuta tuntien sisältöön!