Uutisaiheet: Ompelimo

Ompelimossa ruuhkaa

TST:n jäsenompelimo ei ota vastaan uusia tilauksia 14.7. jälkeen. Ilmoitamme, kun tilanne muuttuu. Ompelimo on avoinna 10-14.

Ompelimo ei ota korjaustöitä vastaan ennen huhtikuuta!

Ompelimo on suljettu vielä viikon 3

Ompelimo on kiinni ajalla 18.1.-24.1.  Palvelemme jälleen normaalisti viikolla 4.

Joulupihan avajaiset 1.12. Kanslerintiellä

Ompelimossa ruuhkaa

Tällä hetkellä ompelimon tilauskanta on niin täysi, että korjausten käsittelyaika venyy noin pariin viikkoon. Emme siis ikävä kyllä voi taata mitään tiettyä päivää, johon mennessä työ saadaan tehdyksi. Jotta ruuhkaa ehditään purkaa niin suosittelemme, että tuot vaatteesi korjattavaksi vasta myöhemmin syksyllä.

Supistettua toimintaa toistaiseksi

Palkkatuen myöntämisperusteiden muuttumisesta johtuen TST ry ei ole valitettavasti voinut jatkaa useiden vuoden 2014 puolella työnsä aloittaneiden työsuhdetta eikä myöskään ennen vuodenvaihdetta palkata lisää henkilöstöä. Tämän vuoksi meillä on alkuvuodesta tavallista vähemmän väkeä asiakaspalvelussa. Esimerkiksi ompelimomme on suljettu ja avataan vasta kun saamme palkattua työntekijöitä. Pahoittelemme häiriöitä ja toivomme tässä tilanteessa kärsivällisyyttä kaikilta jäseniltämme.

Ompelimoon ei oteta enää töitä vastaan ennen joulua.

Huomioi Ompelimomme poikkeavat aukioloajat!

Ompelimo on poikkeuksellisesti avoinna tänään maanantaina 27.10 kello 13 sekä huomenna tiistaina 28.10 klo 14 asti.

Ompelimo tarvitsee vanua täytteeksi.

Jos sinulla on ylimääräistä vanua (esim. vanhoissa tyynyissä), ompelimo ottaa ne ilomielin vastaan.

Ompelimo poikkeuksellisesti auki 13.00 asti perjantaina 26.9.

Sadonkorjuujuhla TST:llä 3.9.2014 klo 11-14

Ompelimo jäsentensä käytössä Kanslerintiellä

Ompelimo aloittaa virallisesti tänään maanantaina 27.1. Kanslerintien toimintatiloissa. Jäsenille ompelimon palvelut ovat käytettävissä arkipäivisin klo 9-15 Ompelimon infoa ja hinnastoa löydät kotisivuiltamme ”ompelimo”-välilehdeltä  

OMPELIMO KIINNI vk 4

Olemme lopettaneet Rieskalähteentiellä. Ompelimo muuttaa TST:n Toimintakeskukseen, Kanslerintie 19. Avaamme ompelimon ovet vk 5. Ompelimossa saat edulliseen hintaan vaatteesi ja muut tekstiilisi korjattua (Huom. ei kuitenkaan nahkavaatteita tai -laukkuja). Teemme myös mittatilaustöitä henkilökunnan taidoista riippuen. Valitettavasti emme tee enää mattoja. Tervetuloa ma 27.1. lähtien Kanslerintielle.

Ei saumaa eikä päärmettä

Rieskalähteen ompelimon väki lomailee ja  perjantaina 12.7. ompelimo on suljettu. Palvelemme jälleen maanantaina 15.7.

Ompelimo suljettu 29.4. – 30.4.

Ompelimo muutti Rieskalähteentielle

Sepänkadun toimitiloista Ekopajan viereen muuttaneen ompelimon uusi osoite on Rieskalähteentie 74. Töitä otetaan siellä vastaan 10.4. alkaen klo 9.15 – 13.45.

Kabinetista pukinkonttiin

Jos vieläkään et tiedä, mitä lahjoittaa jouluksi mm. kummitädillesi, tule tarkastamaan joulumyyjäisten valikoima torstaina 15.12.  A-rapun Kabinetissa klo 10-14.  Sieltä löydät omaan ja ystävänkin makuun sopivia herkkuja ja pikkulahjoja TST:n laadukkaasta tuotannosta.

Ompelimo ei ota toistaiseksi vastaan tilauksia

Ompelimo ei ota toistaiseksi vastaan uusia tilauksia! Työn alla olevat tilaukset hoidetaan ja ne voi hakea klo 10:45 – 15:00 välisenä aikana.